Jolita2030 parašė:
Sveikos būsimos mamytes🙂 kaip jums su svorio augimu? Man taip greit šoktelejo🙃
O aš dar vis nieko nepriaugu🤨bet pilvukas dideja su krutine 😁paskiau jaučiu kai desiu kilogramu link galo kad dabar nieko🙈
Jolita2030 parašė:
Sveikos būsimos mamytes🙂 kaip jums su svorio augimu? Man taip greit šoktelejo🙃
O aš dar vis nieko nepriaugu🤨bet pilvukas dideja su krutine 😁paskiau jaučiu kai desiu kilogramu link galo kad dabar nieko🙈
Amarila parašė:
Citrinžolės negalima nei grynos, nei eterinių, nei Tom Yum sriubos, o čia arbata su ja. Kosmosas!
Todėl ir idejau sudėtį tos arbatos
na, viskas aišku.
DandelonFuzz parašė:
O yra dar kurį neina naktį į tualetą? Ar aš čia viena tokia?![]()
Skysčių kaip ir nemažai geriu, apie 2 litrai per dieną vandens. Plius arbatu keli …
As lakstau po 2-3 kartus naktimis 🙊
abby. parašė:
O jums irgi pilvas vakarais labiau įsitempia ir tampa kietesnis? Nes vakarop, kazkaip pastebiu, kad jis tvirtesnis ir jį tempia labiau, o diena kažkaip atrodo, kad …
Tikrai taip, vakarais issipucia kaip balionas ir daug kietesnis buna😊
abby. parašė:
O jums irgi pilvas vakarais labiau įsitempia ir tampa kietesnis? Nes vakarop, kazkaip pastebiu, kad jis tvirtesnis ir jį tempia labiau, o diena kažkaip atrodo, kad …
Taip, vakare tempiasi, kietesnis,labiau išsipūtė, o ryte nebėra tempimo ir mebebuna išsipūtęs.
Saulės spindulys parašė:
Pavydžiuaš keliuosi 2-3 kartus, kartais ir daugiau, jei daug vandens prieš miegą išgeriu. Bet aš ir nesilaukdama naktį keldavausi visada bent kartą, vėlgi prikl…
As tai nakti atsikeliu pasisioju ir gert noriu labai, tai atsigeriu ir po keliu val vel sisiot gi noriu 🤦♀️ Vargstu su tuo ir diena jau dabar, tai kas bus veliau 🤷♀️🙈
haidi parašė:
Aš jau +5🙃 tokiais tempais greit ridensiuos🤣
DandelonFuzz parašė:
O yra dar kurį neina naktį į tualetą? Ar aš čia viena tokia?![]()
Skysčių kaip ir nemažai geriu, apie 2 litrai per dieną vandens. Plius arbatu keli …
Man tai su tualetu neimanoma jau.. Diena kartais tai kas 15 min, o nakti tai keliuosi gerus 5 kartus. O dar net puses nestumo nepraejo.. Bijau pagalvoti kas bus toliau.. 😨
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai