Alnija parašė:
Pas mus tas pats prasideda paryčiais 🙂
Gal atradote koki būdą palengvinti situaciją?
Alnija parašė:
Pas mus tas pats prasideda paryčiais 🙂
livilė parašė:
Mamos gal kuriai buvo panaši situacija. Maitinu pati savo dukrytę, bet atrodo, kad kažkaip jinai neištraukia viso pieno. Kai maitinu iš pradžių valgo gerai, bet po …
Mum dažnai taip būna, nekantrumas čia
kai nugeria tą pirmą krūty pasikaupusį pieną, jau reik daugiau padirbti, kad iš giliau atbėgtų, dėl to ir nervinasi. Man padeda kamuolys - žindau lengvai spirokliuodama, tada jis apsnūsta ir tolygiau žinda. Kartais tiesiog atitraukiu, panešioju ir vėl glaudžiu prie tos pačios. Mano dar ir krūtys mažos+minkštos, jam sunku įsivakumuoti, tai yr darbelio abiems:/
ViZu parašė:
Bandau įdėti tūtę ir paglostyti galvytę nuo kaktos link nosytės, kartais paimu vieną rankytę ir to pakanka, kad toliau įmigtų, o kartais nepavyksta 🤭
Akiv12 parašė:
Sveikos mamytes, idomu, ar normalu, kad vaikas kartais miegant yra labai neramus, mosikuoja rankomis, raitosi, stena, atrodo nori pasitustinti bet nesigauna, arba d…
Mano taip pat muisosi ne tik paryčiais, bet kai padedu i lovyte miegoti visada pradeda muistytis, steneti, o ypač vakarais ir rytais. Jei nakti arba ryte pradeda muistytis pamaitinu ir atrodo liaujasi. Mums eina 6sav. Tai ir nzn kas gali būti🤔
Larikeee parašė:
Mano taip pat muisosi ne tik paryčiais, bet kai padedu i lovyte miegoti visada pradeda muistytis, steneti, o ypač vakarais ir rytais. Jei nakti arba ryte pradeda mu…
Pas mus ta pati situacija jau kelios savaites 🥲
Larikeee parašė:
Mano taip pat muisosi ne tik paryčiais, bet kai padedu i lovyte miegoti visada pradeda muistytis, steneti, o ypač vakarais ir rytais. Jei nakti arba ryte pradeda mu…
Pas mus visiskai tas pats 😁
Jielka parašė:
Mums 9 savaitės. Maziuke tiek kiša kulokus s į burną, seilės net baisiausiai tista...tokia nerami ir pikta paskutinėmis dienomis,gal kuri irgi turite tokį dalyką? J…
Mums irgi 9sav, ir taip pat pradejo labai seiletis ir kisti kumstukus i burnyte, jau buvau pradejus galvoti gal tikrai dantukai..😅😅
Akiv12 parašė:
Sveikos mamytes, idomu, ar normalu, kad vaikas kartais miegant yra labai neramus, mosikuoja rankomis, raitosi, stena, atrodo nori pasitustinti bet nesigauna, arba d…
Maniškis taip pat elgiasi paryčiais. Čia gal viduriukų pakietėjimas ar susikaupusios dujos? Pasidedu mažylį pilvu ant savęs, nurimsta. Ir kas be ko vaistukai nuo pilvo bėdų
Ievax parašė:
Mums irgi 9sav, ir taip pat pradejo labai seiletis ir kisti kumstukus i burnyte, jau buvau pradejus galvoti gal tikrai dantukai..😅😅
Tai kad maniskei nuo 6 sav prasidejo kumstuku balius i burnyte 😆😆😆
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai