mindre30 parašė:
Sveikinimai 🥳 sveikatos ir ramių naktų 🤗
aciu labai 🫶🏻❤️
mindre30 parašė:
Sveikinimai 🥳 sveikatos ir ramių naktų 🤗
aciu labai 🫶🏻❤️
pievaieva parašė:
man irgi 30. gimdziau 3. jau atrodo, turejau nieko nebijoti, juk viskas aisku. nu bet prisnekejau nesamoniu kaip kokia piemene🙈😅 ir "nenoriu", ir "negimdysiu", "neg…
tai matau 1d raso tai pagimdei? praziopsojau kazka🤦♀️ kaip tas trecias kartas??? geriau nei pirmi du? greiciau bent jau??😩
Morengas parašė:
As jau atsisakiau epiduro kaip ir su dviem pirmais nes abejoju labai. Neturiu jokios patirties su juo ir bijau prasideti. Kitos kalba kad nezinai kada stumti, nes n…
Na aš dėl to ir sakau čia kiekviena apsiprendžia pagal save, visada yra ir už ir prieš, visos turim kažkokių baimių.
🙂 va skatinimo man dar neteko turėt, tikiuosi neprireiks ir šį kart, nes girdėjau, kad ne pyragai būna🤐Nepasenai tikrai, man 34 ant nosies, o aš dar nespjaunu ir į trečią😄
Eistela parašė:
Na čia gerai, kad jums taip suveikė epidūras. Bet epidūro nesiūloma gimdančioms dažnai dėl to, kad jis gali sustabdyti gimdymo veiklą ir tada jau daromas extra cp. …
Aš pasidalinau savo patirtimi, o ne peršu būtinybę jį darytis, kaip ir rašiau gerbiu tas kurios ryžtasi pačios gimdyt, be nuskausminimo. Ir sakau, čia yra kiekvienos apsisprendimas. Lygiai taip pat kaip ir maitinimo būdas, miegojimas kartu su leliuku ar atskirai, kiekviena žino kas jai tinkamiausia. Kuo mažiau negatyvo reikia gyvenime, ypač mums moterims. 🙂
Indreau parašė:
Aš pasidalinau savo patirtimi, o ne peršu būtinybę jį darytis, kaip ir rašiau gerbiu tas kurios ryžtasi pačios gimdyt, be nuskausminimo. Ir sakau, čia yra kiekvieno…
Labai gerai pasakyta.. na ir plius dar pridekim kad ne visos vienodai pernesa skausma, ne visu gimdymai vienodi..manau yra skirtumas kur saremiai trunka 5-6 val ir 24 val ir tada dar gimdymas pats.. o juk kitos pagimdo be kirpimu, plysimu, o kitos plysta taip kad gyja ilgiausiai.. treciom ziurek po 20val saremiu daro ekstra cp.. as pati turejau cp, pati pasirinkau negimdyti uzpakaliuku i prieki..tai vaje kai kurios mamytes mane kaip smerke ale as lengvesni buda pasirinkau..nu nzn as rinkaus palei sauguma o ne lengvuma... o po cp as dvi sav is lovos nelipau ir dar pora men su skausmu vaiksciojau..kur kitos po gimdymo jau ta pacia diena su vaikeliu sokinejo... o va kai kurios po cp irgi sugebejo dar ta pacia diena atsistot ir po sav jau sveikos.. visoms skirtingai...delto as nusprendziau nepriimti jokiu sprendimu is anksto ir gimdymo eigoje matysiu ar noriu ar ne epiduro..
Morengas parašė:
tai matau 1d raso tai pagimdei? praziopsojau kazka🤦♀️ kaip tas trecias kartas??? geriau nei pirmi du? greiciau bent jau??😩
na as nepasiskelbiau cia, tai gal uz tai nepastebejot. mano data buvo kovo 31, tai as ir kovinukuose, ir cia paskaitinedavau.
mano greiciausias gimdymas buvo antras, ir man kaip sake, antrakartes buna dekingiausios. sikart saremiai siek tiek blaskesi pas mane, nors siaip paemus nuo atvykimo i gimdymo namus jau po 3 val laikiau sunu ant ranku. saremiai man puse velnio buvo, tik su stumimu gryba biski pjoviau, veikla vis nustodavo, tai reikejo paciai pasistengt daugiau. pasirodo, turejo virkstele apsisukusia aplink kakliuka.
o siaip su saremiais nuo 16 val dienos vaiksciojau, kol daznejo ir nuo kokios 23 val jau truputi pakankino jie mane. I gimdymo namus apie 3 val nakties nuvykom.
Zodziu, visi gimdymai skirtingi kaip bebutu 😊
Zuzlyte parašė:
Mamytės, ką rekomenduotumėt paskaityt ar pažiūrėt apie naujagimių priežiūrą ir aplamai viską kas su tuo susija? 😄 Liko mažiau nei mėnuo iki susitikimo su mažyle, o …
Galit pradėti nuo augantiseima.lt soc iniciatyvos. Ten prisijungus nemokamai yra pgr info apie pirmą mėnesį.
Indreau parašė:
Na aš dėl to ir sakau čia kiekviena apsiprendžia pagal save, visada yra ir už ir prieš, visos turim kažkokių baimių.
Linkiu kad apsieitumet be skatinimo. Man kaip tycia skatino su pirmu. As jokios patirties neturejau ir isviso buvau jauna ir neapsiskaiciusi. 36 val isviso su skatinimu. Atsijunginejau zodziu. 42 sav suejo teko skatinti. niekam nelinkeciau. ko as neprasiau, ir epiduro ir cezario ir visko is eiles ir ka UK pasiulino tai paracitamiolio 2 tabletes🤦♀️ Labai isiutino ir negeriau nieko. Antras sunus pats atejo nors ir savaite veliau. Dabar laukiuosi mergaites ir esu isitikinus kad termino nesulauksiu. Mano nuojauta ir del lyciu tris kartus suveike puikiai ir del terminu. Jau tuoj bus pilnos 37 sav tai jau man gana. Atsisakiau epiduro, bet siuo metu galvoju kad ligonineje vistiek paprasysiu, noriu nors karta pagimdyti ne agonijoje ir be plysimu.
Is kur zinot kad jau tikrai saremiai?
Siandien taip suskaudo pilva kad akys uztemo ir spazmavo taip, zdz nuolatinis skausmas bet uzeidavo spazmai stipresni. Buvau ligonineje patikrino, ne saremiai, kaklelis uzdaras, vaikui viskas gerai...bet kodel man skauda nezino.. po ilgiausiu tyrimu isleido namo.
Atsigulus skausmas praejo, tai kol dare echoskopa tai visai nebeskaudejo, tai isejau, kol nuejau iki masinos vel skauda baisiai.
Dbr jau namie guliu, paskaudena, buna suima spazmai, ir sukieteja pilvas lyg ir..bet na nezinau, sake ne saremiai...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai