ErMa parašė:
Man sesuo parveže džinsus po gimdymo😀jie šiaip visai neblogi,korsetas toks kaip apgaubia plivą likusį po gimdymo.
Gal kažkas panšaus ir jums patiktu
ErMa parašė:
Man sesuo parveže džinsus po gimdymo😀jie šiaip visai neblogi,korsetas toks kaip apgaubia plivą likusį po gimdymo.
Gal kažkas panšaus ir jums patiktu
simute_j parašė:
Aš su praitais gimdymais turėjau tokias kaip kelnaites, susisega per klyną, tai man visai patiko, nes labai judesių nevaržė, tik su vyresnėliu kadangi kirpta buvau …
Gal pamenate pavadinimą? 🙂 Nes aš turėjau su antru tokį baltą užsegą skirtą po operacijos, bet labai nepatogu su juo 🙄
ErMa parašė:
Is uzsienio?
Ktea parašė:
Is uzsienio?
Jo,žinokit,bet nemanau kad čia labai kažkokia naujiena gal yra ir pas mus čia jų pirkti
Kisulita parašė:
Gal pamenate pavadinimą? 🙂 Nes aš turėjau su antru tokį baltą užsegą skirtą po operacijos, bet labai nepatogu su juo 🙄
Žinokit nebepamenu, taip seniai buvo. Po antro neštumo atidaviau kažkam, nes galvojau nebereikės, o dabar ir pati galvoju kad reiktų vėl tokio pasieškoti...
Kisulita parašė:
Baisiai brangu, todėl ir dairausi į kitas mankštas, su pirmagimiu lankiau jogą, bet nelabai patiko, nes nugaros skausmai paaštrėjo, tai ten pat nebenoriu 😬 Gradiali…
Nea aš Palangoj gyvenu
čia nelabai net ir yra pasirinkimo, Palangoj tik Gradialis bet man kokybė labai patinka tik kaip minėjau jiems neapsimoka net organizuot tai pradėjo mažint užsiemimus. Klaipėdoje tik pora vietų esu radus, bet ir brangiau ir trumpiau trunka ir turbūt žmonių daugiau ateina.
O Vilniuje tai tikrai turėtų būti daugiau pasirinkimo.
simute_j parašė:
Receptinio Tardyferono geležies kiekis yra 80 mg, o čia tik 28 mg. Todėl ir geriu po dvi, kad dozė būtų didesnė.
Negalima taip tiesogiai lyginti, nes yra skirtingos geležies druskos. O skirtingos druskos yra skirtingai isisavinamos. Norint palyginti reiktu ziureti kiek yra grynos elementines gelezies.
Ktea parašė:
Gal galit rekomenduoti kokia patogia juosta ar kazka po gimdymo, kad forma atstatyti greiciau ir negrestu kokie plysimai raumenu ar pn.
Man visi būdavo nepatogūs (prieš gimdymą), kol nepabandžiau iš ortopedijos technikos nusipirkt. Taip juo džiaugiuosi, kad net pati stebiuosi. Labai palengvina gyvenimą.
O po gimdymo taip pat planuoju nešioti diržą, tik jau kitos formos. Po pirmų dviejų nešiojau. Viskas greitai ir patogiai susitraukė.
Labą rytą . Kažkaip buvau apleidus jūs.Vis savaitgaliais stengiuos kažką nuveikt , tai tik paskaitinėju čia 😀 sveikata nesiskundžiu, tik naktim kartais mešlungis sutraukia koją , tai diasporal prie lovos visada padėtas.Vienintelį magnį ir geriu, rodikliai geri , daržovių ir vaisių sezonas, tad kolkas verčiuosi be jokių vitaminų.Aišku kasdien matuoju cukrų🙄 bet jau pusę kelio nueita, nebedaug 😀..
16 dieną keliauju pas gydytoją, senokai bebuvau, idomu kaip pupa laikos 🥴
Iš daiktų tai jau pradėjau po truputį pirkti, kažkaip pagalvojau, kad finansiškai taip nesijaus kasmėnesį kažką nusiperkant.Tai turim tą lopšį lovytę prie lovos, kombį , komodą ir vystymo lentą. Pradėjo plaukti rūbeliai iš draugių, vonelę gavom iš brolio vaiko. Aišku būta pralėkta pro hm , vintede pasiausta 😀
Nuo rugsėjo , kai išeisiu į dekretą lankysiu mankštas neščiosioms oze.Labai laukiu 😀
Pilvas labai mažas, darbe visi nustebę , kad jau tuoj į dekretą išeinu. Kažkaip labai jau tingisi darbe būt😀 mintys ne apie darbą sukasi galvoje.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai