2024.03.18 17:43 (prieš 2 m.)
smile_iuke parašė:
Bet tai kaip as tyliai dziaugiuos, neturiu tokiu bedu kaip jusiskes. Ta prasme tie nemiegai. Buna vakare manoji irzlena (as ja taip vadint pradedu) kai nebezino ko …
smile_iuke parašė:
Bet tai kaip as tyliai dziaugiuos, neturiu tokiu bedu kaip jusiskes. Ta prasme tie nemiegai. Buna vakare manoji irzlena (as ja taip vadint pradedu) kai nebezino ko …
Na nežinau ar tame esmė. Mano pirmas sūnus gaudavo pienelio kada įsinori, bet niekada nebuvo neramių naktų ar dienų. Šis sūnus taip pat gauna pagal poreikį, keliasi valgyti įprastai 2-3 kartus, tik dabar neseniai buvo 3 naktys keistos, be ašarų, bet buvo atsikėlęs pabūdrauti su šypsenėle ir makalavosi. Dabar Ir vėl prie savo rėžimo grįžo. Jokių neaiškių verkimų prieš naktį ar nakties metu tai visiškai. Čia gal ne nuo maitinimo, o jau vaikučio jautrumo ar būdo priklauso. Jums gal tas rėžimas įtaką gal ir daro, na o mums tai galvoju tiesiog vaikų charakteriai, jie visiškai neverksniukai. Antrasis tai jau moka dienos metu suverkti, bet aiškiai matosi dėl ko, pavalgo ir ramus. Kažkokių neaiškių nebuvo, net ir per slogas ir kosulius šypseną laikė, o man taip gaila buvo, kad sunkiai prakvėpuoja ir kosti taip.
Ir aš džiaugiuosi, kad lengva dalia man teko, nes taip ir nebūsiu pajutusi tų tikrų bemiegių naktų. Va dabar 3 naktys buvo su šiek tiek būdravimo, tai jau trūkumas miego pasijuto, o jis tiesiog pabūdravo po kelias val nakties metu. Tai kaip būtų jeigu verktų neaišku ko, nemiegotų ir pan ... Nuovargis būtų nerealus gal...
Mano mama maitindavo mus su broliu savo pieneliu. Pasakojo, kad aš rami lb buvau, kantri nuo pat gimimo, o va brolis verkdavo nuo menkiausio dalyko, jautrus buvo. Verkdavo iki pamėlynavimo. O juk maitino vienodai. Čia tiesiog mąstau taip.