2025.03.25 22:09 (prieš 1 m.)
Aguona2023 parašė:
o kokio dydžio batukus pirkot ir kokio dydžio yra pėda?
radau Geox su pašiltinimu, ilgis 14,5 - 22 dydis. O pėda turim 13 cm. Jei dar su š…
Aš dar žieminius dedu, kai einam į lauką. Orai tokie permainingi dar, o kadangi lauke tik su vežimu, tai su žieminiais pats tas. Jei kažkur su mašina važiuojam tai dedu demisezoninius.
Dėl dydžio, jei pėda 13 cm, tai mano galva 14.5 cm gali būt mažai, ypač jei dar storesnę kojnę noresit uždėti. O jei dar keltis aukštesnė pvz, tai į mažesnį galit išvis netilpti. Pvz, mūsų demisezoniniai irgi Geox, 23 dydis, 14 cm vitpadis, pėda 12 cm, tai su frotine kojne atrodo normaliai. (Matyt kitoks modelis nei jūsų už tai skiriasi ir išmatavimai. Užtat visada ir sako, kad vidinį vitpadį reikia matuoti). Aš imčiau kad bent 1.5 cm laisvės būtų, nes ir tą pėdutę tiksliai sunku išmatuoti (bent jau man), ir gali labai greitai paaugti. 🤷 Buvau paėmus Biomecanics 21 dydį (13 cm vitpadis), atrodytų kaip ir gerai turėtų būti, 1 cm laisvės, bet mum per maži buvo. Bet čia gal ir dėl kelties pvz gali būti, dėl pačio bato modelio ir t.t.