Oksana D. parašė:
Mamos, noriu pasidalint nauju projektu, kurį paleidžia viena mama iš mamų bendruomenės - www.bambizas.lt
Pradėjus skaityti pagalvojau jūsų paskutinį sakinį 😅👍🏻 nu rimtai, ko tik neprigalvoja žmonės 🙂↔️👋🏻
Oksana D. parašė:
Mamos, noriu pasidalint nauju projektu, kurį paleidžia viena mama iš mamų bendruomenės - www.bambizas.lt
Pradėjus skaityti pagalvojau jūsų paskutinį sakinį 😅👍🏻 nu rimtai, ko tik neprigalvoja žmonės 🙂↔️👋🏻
Cavy parašė:
O aš dar tik dadedu savo mintį - o kodėl mam tokios genialios idėjos nekyla😁😁😁😁😁😁🙈
AkVilke parašė:
AciuNepraejo pykinimas dar
Jei nutraukiu tabletes, ne tik pykinimas, bet ir vemimas tuoj grizta
Bet ir su tabletem papykina dar, tik nevemiu. Abu gyventoj…
Stiprybės, tikiuosi, neisseksit su tokiu krūviu ir sunkumais 🙏
Oksana D. parašė:
Aš turiu panašius, bet ne šiuos. Ten medžiaginiai, bet taip pat su lygintuvu prisiklijuoja. Ant vyresnėlio sūnaus rūbų esu pritvirtinusi, nes buvo tokių dėmių. Geras dalykas, kad neišmesti dar tinkamų rūbelių.
IevaRa34 parašė:
Labutis, turiu tokia dilemą🙈 nežinau ką daryti dėl skiepo nuo erkių. Ar skiepyti ar ne . Bijau kad nebūtų jokių reakcijų, kažin kaip tą skiepą perneša vaikai . Daba…
Jau du skiepus turi - jokių pašalinių poveikių nebuvo. O vat susirgus ensefalitu poveikis garantuotas🙈 nedvejočiau skiepyti, ypač gyvenant Lietuvoje. Nereikia net eiti į mkšką,kad erkė įsisegtų. Tad nemanau, kad verta rizikuoti ir tieisog laukti, ar pavyks praslysti be erkių vasarą,ar ne. Be to, erkių sezonas jau itin ilgas Lietuvoje pasidarė (rugsėjis ir net spalis labai šilti), tad čia jau daug apimanti problema.
Jei nenusikalbu, lyg yra ir pagreitinta schema skiepijimo (imunitetas po antrojo skiepo susidaro, ne po pirmojo, ir juo skiepija po mėnesio), kad būti greičiau pasiruošus.
IevaRa34 parašė:
Labutis, turiu tokia dilemą🙈 nežinau ką daryti dėl skiepo nuo erkių. Ar skiepyti ar ne . Bijau kad nebūtų jokių reakcijų, kažin kaip tą skiepą perneša vaikai . Daba…
Mes turėjome jau du skiepus nuo erkinio. Jokių šalutinių nebuvo mažyliui. Daug laiko leidžiame gamtoje, todėl labai laukiau, kol galėsime skiepytis.
IevaRa34 parašė:
Jūs bent susimąstėte apie tai. O aš ne 🤦🏻♀️ vakar ištraukiau iš kojos vieną. Tai dabar stebėjimas. Ir miško tikrai nereikia, esam užmiestyje, bet sūnus ir iš miesto buvo parsinešęs.
IevaRa34 parašė:
Aš skiepijau žiemą dviem. Ir jau 2 wekes mažoji turėjo
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai