2023.07.03 14:37 (prieš 3 m.)
LTLT parašė:
Užjaučiu, galiu tik įsivaizduoti, kaip tas konkretumo nebuvimas veda iš proto..
O čia gydytojai sakė, kad gali būti autoimuminės ligos požiūris ? Džiugu aišku, k…
Machtejevienė klausė ar neturiu kokių autoimuninių ligų, tai realiai man su skydliauke bėdų yra, hipotirozė, autoimuninis tiroiditas, tai gal ji įtakoja, gal taip kas, man anąkart ir vaikų kardiologas sakė, kad gal susiję ir gali leliui gal būt tas pats, o gal čia tikrai genetika savo duoda. Net tada vaikų kardiologas juokės, kad mūsų šeimos pavardė kardiologijos skyriuje žinoma
Šiaip nurimo ir mano mintis kažkaip, labai džiaugiuos, kad taip operatyviai jie ir kad tikrai gana atidžiai žiūri, sakė ilgiau savaitės neleisim vaikščiot taip, tai va iškart kitam vizitui rašo. Realiai jiem patiem čia labai didelis klaustukas, tai sunku ir vertinti
skani_zemuoge parašė:
Aj tada tikrai nemaciau, nes tik 11 atvykau. Perims kažkas jus dabar tikrai, nes 17d ji 3savaitem i atostogas išeina. Tai arba Gintautas arba Ulevičius manau ja pak…
Ulevičius mane dabar prižiūrės, nes Machtejevienė pati sako jis taip organizuotai ir operatyviai ir konsiliumą suorganizavo ir viską, tai lai lieku jam
Iki tol pas Simanavičiūtę vaikčiojau, tai gal ir pas ją grįšiu. Na, bet kokiu atveju kitą savaitę spėsiu dar ir su ja susitikti, vis tiek visi kartu sako spręsim ir domėsimės
YellowGirl parašė:
Aš labai tikiuosi dabar kad ryt nuvarius sakys kad nieko per daug blogo nemato.. juda neblogai, pilvukas banguoja, pilvas padidėjo, svorio priaugau. Gal bus ir leli…
Labai labai linkiu, kad sulauktumėt tik gerų žinių
Ji pati nukreips manau pas ką toliau eit, kol pačios nebus
Nes pvz.aš dabar nieko išvis nebedarau, jie patys viską sustyguoja ir užsirašo kada atvažiuot, nei siuntimo, nei ko nereikia kol kas