AgneseBass parašė:
Mano, jaučiuos per gerai 😅
Jokių saręmių atrodo nieko, labao gerai judesius jaučiu...
O pas ka Šiauliuose lankotės ?
AgneseBass parašė:
Mano, jaučiuos per gerai 😅
Jokių saręmių atrodo nieko, labao gerai judesius jaučiu...
O pas ka Šiauliuose lankotės ?
Kotryna parašė:
Šiandienai pasilikau, nes šiandien numatytasis gimtadienis![]()
Šiaip mano paruošiamieji labai reguliarūs, kas 10 min, vakar visą dieną buvo, šian…
Aha aš ir galvojau, kad mano paruošiamieji ten buvo 😂
Saule1224 parašė:
Merginos ar yra, kurių terminas 21?![]()
Kaip jaučiatės?🤔
Man terminas 20 d., jauciuosi gerai, jokiu artejancio gimdymo pozymiu nejauciu. Idomu kada cia viskas prasides
pirmas kartas, tai net nezinau kokie tie pojuciai buna...
aaagne parašė:
Yra, mano 21 d. Jaučiuos neblogai, tik skauda vaikščioti, lovoj apsiversti, vakare 22 jau labai sunku nuovargis, viska skauda nors diena tikrai ne intensyviai prale…
Ačiū, puikiai 🤷😊
Daug miegu, kaip visada( net juokauju,kaip čia gimdymo nepramiegot)
o daugiau nieko kažko neįprasto, todėl ir užklausiau, nes galvoju negi aš čia viena, kuri kol kas nieko daugiau nejaučia 😂🤷🤔
Cavy parašė:
Aha aš ir galvojau, kad mano paruošiamieji ten buvo 😂
turėsiu omenyje
gerai, kad man artimiausia ligoninė už 7 min, nors žadu vykti į kitą. nu bet man niekas dar vis neįsisiūbuoja. Ananaso pavalgyta, skatinančios muzikos paklausyta, ant kamuolio prisisupta... dar būtų tie langai, bet vyras neleidžia (aš dar vis su ramentu, neįsivaizduoju kaip reikės viską ištverti, bet jau tegu).
Arinaa parašė:
O pas ka Šiauliuose lankotės ?![]()
Pas M. Stasiūnaite 😊😊
Cavy parašė:
Maniškės man neduoda. Ryt pagalvos. Dabar laukia kol gelta išlys, galimai gali būti stipresnė.
Pagimdžiau sekmadienį, Nėją atidavė ketvirtadienį
nuo ketvirtadienio iki sekmadienio kartu pagyvenom ir namo išvažiavom
būtų realiai gal jau ir trečiadienį man ją atidavę, bet aš po CP silpnai jaučiaus, lašelinę man statė ir vaistus leido, ji dar irgi su monitoriais pajungta buvo (bet būtų su jais davę), tai pasitarusios tiesiog leido man sustiprėt labiau
O kodėl Jum neatiduoda? Ką sako? Ir kodėl stipresnė gelta gali būt?
Saule1224 parašė:
Merginos ar yra, kurių terminas 21?![]()
Kaip jaučiatės?🤔
Mano terminas 20 d. Jauciuosi sakyciau mano kunas labai fiziskai pavatges sunku vaiksciot ir judet. Naktimis irgi sunku miegot nes pagulint ant vieno sono pradeda viska skaudet, persiverst sunku atrodo ten viskas plysta... Dar plius vakare nakty paruosiamieji buna. Na bet gimdysiu 12 d. Turiu siuntima del spaudimo ir GD. Tai jau visai nedaug liko, kiekvieba diena skaiciuoju
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai