2023.07.31 22:04 (prieš 3 m.)
NeverJur parašė:
Ir mano 2 sav. atsilieka (iki 12sav. viskas buvo gerai, o 19 savaitę tik 17tos parametrus siekė). Buvau Klinikose papildomame patikrinime, bet ten iš vis leido supr…
Maniškė išvis nesuprasi, duodasi ji atrodo be perstojo, paskutinias dienas atrodo, kad ji išvis nesiilsi per dieną
ir taip gerai užspaudžia nervą momentais kažkur, kad eina sau
Cavy parašė:
Aha ir man įdomu. Vat iš šitų pasirodo dar nieko neturiu 🤔
Aš dar nieko neesu pirkus, kažkaip nežinau net ką ir pirktis čia, nebepamenu nieko
pampersų ir servetėlių pakelį ekstra atvejam iš higienos turiu
kokį prausiklį natūralų pažiūrėsiu, kastilijos muilą gal, esu didelė aromaterapijos ir natūralių visokių aliejų/kosmetikos šalininkė, tai kažką iš to žiūrėsiu turbūt. Užpakaliukui kažko nepirksiu jaučiu kol bėdų neatsiras (jei ką, namuose visada yra sviestmedžio tarkim ar levandų hidrolato, kuris saugus ir natūralus naujagimiui naudot), šampūniukų ir visokių kokių losjonų kai būna kiti perka irgi nematau reikalo pirkti, nes kuo mažiau visokių nesąmonių naudot reikia nereikia. Ausų krapštukų paimsiu rezervui, užsisakiau pas pažįstamą vienkartinių rankšluostukų, bepantheno kokio namie rasiu prireikus. Nosies traukiklį turiu nuo pirmosios likusį, daugiau nežinau net. Nežinau net kas čia į tas higienos reikmenis įeina, bet jei tik apie kosmetinius reikalus kalbant, nemanau, kad kažko labai reikia prisipirkti