Snapu parašė:
Sveikos man pagal mm balandžio 27d beet jungiuos ir čia maža ką gal tapsim gegužinukais 😊😁
O testai ką rodo?
Snapu parašė:
Sveikos man pagal mm balandžio 27d beet jungiuos ir čia maža ką gal tapsim gegužinukais 😊😁
O testai ką rodo?
Snapu parašė:
Raselė ar darysit šiandien HCG ? Ar nemaišau ?
Aha, darysiu esu 13 val užsirašiusi, tai tikiuosi gal spės ateiti atsakymai iki vakaro 🙂
Antėja_ parašė:
O testai ką rodo?![]()
Snapu parašė:
geras aš irgi nesenai atsakymą gavau pirmadieni buvo 38 labai panasiai žiūriu mes, kada pas ginė planuojat eit ?![]()
Privačiai užsirašiau rugsėjo 12d nes negavau iš pradžių pas savo gine laiko, bet vakar ir pas savo gine prisiskambinau tai 15d gavau... ir galvoju ar atšaukti privačiai ar palikti abu, nes nežinau ar ginė turi skana savo kabinete 🤔
Sveikutės, mm vėluoja 5 dieną šen pasidariau testą ir yra labai ne ryški juostelė, per tel net neįžiurima, turėjau 2 nesėkmingus pastojimus, jai viskas kaip skaičiuoju aš, turėtų būti 5-6 sav, ar kreiptis pas gine ar darytis dar vieną po kelių dienų ir tada eit pas daktarus?
jurgita7552 parašė:
Sveikutės, mm vėluoja 5 dieną šen pasidariau testą ir yra labai ne ryški juostelė, per tel net neįžiurima, turėjau 2 nesėkmingus pastojimus, jai viskas kaip skaičiu…
Darykit Hcg jis kainuoja apie 15 eu, bet tai tiksliai parodys
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai