Svajoklė123 parašė:
O kokia kaina gavosi už visą komplektuką?![]()
45e u visas 3 dalis. Nu bet kokio švelnumo negaliu niekaip atsidžiaugti ☺️
Svajoklė123 parašė:
O kokia kaina gavosi už visą komplektuką?![]()
45e u visas 3 dalis. Nu bet kokio švelnumo negaliu niekaip atsidžiaugti ☺️
DogLady parašė:
Aš tai pati tokius nusinarpliojau 🤭😁
Va kaip puikiai,isvis kaip smagu kai savo rankų darbo 🌼😊
Meteora parašė:
29+6 jau buvo apsivertes mano leliukas. Ir 2 savaitem didesnis 🙈 einu kita savaite echo, idomu kiek sveria dabar. Tikiuosi susinormalizavo augimas 😅
Analogiška situacija. Dviem savaitėmis didesnis, svoris apie 2200. Buvau pas kelis gydyyojus, vieni nesureikšmina, o kitas prigasdino, kad per didelus vaikas, nenorma 😬 Tai dabar griežčiau liepė sekti gliukozę, nes nustatytas gestacinis diabetas.
Po vizito pasidalinkite žiniomis 🙏
Sanata parašė:
Analogiška situacija. Dviem savaitėmis didesnis, svoris apie 2200. Buvau pas kelis gydyyojus, vieni nesureikšmina, o kitas prigasdino, kad per didelus vaikas, nenor…
O kiek jums dabar laiko? Būtinai pasidalinsiu, bet kažkaip nujaučiu, kad gali tiek ar net daugiau irgi būti 🙈 aš gestacinuo neturiu, bet mėgstu saldžiai, gal čia tas ir turi įtakos 🙈 o ką sako dėl pačio gimdymo? Nekalba apie CPO dar?
Meteora parašė:
O kiek jums dabar laiko? Būtinai pasidalinsiu, bet kažkaip nujaučiu, kad gali tiek ar net daugiau irgi būti 🙈 aš gestacinuo neturiu, bet mėgstu saldžiai, gal čia ta…
Aš turiu gestacinį bet kaip kažkada minėjau man gavosi ir be gestacinio dideli vaikai.
Aš pati priaugau 5 kg iš viso ir dar nevalgau nieko saldžiai nes nenoriu o vėliau ta GD dieta
Ką iš manęs atims? Salotas
?
Tai man galėtų ką nori sakyti dėl vaiko svorio aš juk visai badaut negaliu ir galiausiai vistiek sukūsčiau pati belenkaip
tai ten nesako niekas, nes pastoviai ketonai kyla tai kaip tik reik žiūrėt kad pavalgyčiau
Nes valgau kaip mano 4 metų dukra panašiai
Bet pirmas cp manau buvo extra nes vaikai dideli buvo ir netilpo mano klubuose ten abu, susigrudo, neįsistatė ir tik kančia buvo, meluoju agonija tiesiog...
Tai šitam planiniam cp nesipriešinu ir tikiuosi kaip nors viskas praeis gerai, nors ir pirmą nėštumą ėjau į gimdyklą su šypsena ir tikėjausi visko sklandaus..
Cp indikacija yra 4,5 kg naujag be GD. O su GD yra 4,3 kg. Tai visai neatrodo didelis vaisius kai pagalvoji, bet pirmą kartą gimdant giminaitei tai nelabai gerai baigėsi su tokiu svoriu vaiko (vaikui ok. Bet jai pačiai daug traumų gavosi).
Bet ir nuo organizmo prikkauso, kita drauge 4,5 kg vaiką be problemų pagimdė.
Meteora parašė:
O kiek jums dabar laiko? Būtinai pasidalinsiu, bet kažkaip nujaučiu, kad gali tiek ar net daugiau irgi būti 🙈 aš gestacinuo neturiu, bet mėgstu saldžiai, gal čia ta…
Dabar mums 33 sav. Kol kas nekalba apie CP. Įrariu stebės augimą ir ar įtakoja gliukozė. Po savaitės žiūrės vėl. Dar nebuvau pas savo prižiūrinčią ginekologę, lankiausi Santarų perinataliniame centre. Bet kiek gydytojų, tiek nuomonių 🫣🤯
Mano mažylė tai pagal 33sav eko 2,664kg 😅 yra prirašytas taip pat GD, bet kiek bematuočiausi visi rodmenys normoj 👍🏻 Nors ir saldžiai būna pavalgau 🙂 ir šeip su pirmu nieštumu 36sav sakė kad vaikas 2,6kg buvo o gimė 3,546kg tai manau nelabai ir pagal eko gali tiksliai "pasverti" 😁
ViktorijaAn parašė:
Mano mažylė tai pagal 33sav eko 2,664kg 😅 yra prirašytas taip pat GD, bet kiek bematuočiausi visi rodmenys normoj 👍🏻 Nors ir saldžiai būna pavalgau 🙂 ir šeip su pi…
Tai va labai panašiai ir mano, lygiai 33 yra 2,8 kg bet as ne tik saldaus nevalgau bet ir baltų miltų ir t.t
O jum nereikia insulino?
Man neskyrė nes ryte cukrus iki 5,3 bet va snd 5,4 buvo kai vemiau 5,8 parode nes naktim mazai miegu ir sloga baisi jau 2 savaitę, remuo suaktyvejo del slogos, keliuosi daug nakti.
Nerimas toks, laukimo ir visko. Endokrinologe skambins tik po 10 dienų ir nesuprantu jeigu per 3 savaites 3 kart cukrus rodo 5,3 ir dauguau bet kitus ok idomu ar skiria insulina. Nes GD forume kitom jau skiria. Bet kad man jau nedaug liko iki gimdymo tai nezinau...nervinuos puse nakties del rytinio cukraus o del nervo jis ir kyla
Taip gimdymo laukiu kad tas GD pasibaigtu....
Šnd sterilizavau pientrauki, issitraukiau po 3 metų stovėjimo
tai net vyras pradejo panikuoti sako omg jau rimtai tuoj tas vaikas bus
Susidėjau tašes iki galo liko tik maistą ir vandenį isidėt kurio neturiu dar.
Neįmanoma į slaptą grupę pasiprašyti. Perskaičiau taisykles tai prašytis į grupę galima jeigu ji uždara. Į slaptą gali pridėti tik admin, žmogus pats prašytis negali.
Kas esat slaptoje 2024 metų gegužinukų grupėje (aš pavadinimą matau bet daugiau nieko) prašau parašykit admin kad mane pridėtų, būčiau labai dėkinga
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai