puansettija parašė:
Sveiki, kaip patekti į slaptą gegužės mažylių grupę?
Ir man įdomu🙈
puansettija parašė:
Ir man įdomu🙈
puansettija parašė:
Man taip pat įdomu
eveliule parašė:
Man taip pat įdomu
Yra tokia grupe? Ir as noriu
dziauggsmelis parašė:
Kaip jūs laikotės mamytės? 🤗 nes šiandien po echo, tai mano ponaitis sėdi, galva man po šonkauliais dešinėj pusėj 🙈 tikiuosi apsivers pats. Kaip pas jus su padėtimi…
Mūsiškis galva žemyn lyg ir
27 sav.svėrė 1090g, pirmadienį vėl echo - labai įdomu kiek dabar sveria
akinom23 parašė:
Mūsiškis galva žemyn lyg ir27 sav.svėrė 1090g, pirmadienį vėl echo - labai įdomu kiek dabar sveria
![]()
Meteora parašė:
29+6 jau buvo apsivertes mano leliukas. Ir 2 savaitem didesnis 🙈 einu kita savaite echo, idomu kiek sveria dabar. Tikiuosi susinormalizavo augimas 😅
Pasidalinkite vėliau kaip sekasi priauginėti svorio 🫶 na smagu, kad taip anksti apsivertė pas jus.
Šiandien buvau echo lygiai 33 savaitės. Galva žemym, bet mano visi vaikai gan anksti žemyn būna.
Svoris - 2,8 kg
Jeigu tokiais tempais ir toliau į gimdyklą dėsiuos 62 dydį 🤣
Gavau siuntimą planiniam cp, aišku realiai gimdyt pati galėčiau bet po praeito extra cp tai bijau vėl extra cp arba kad išdraskys ten mane. Vaikas virš 4 kg panašu kad bus. Tai tikiuosi santorai su tuo cp siuntimu sutiks ir paskirs planini cp. Eisiu kitą savaitę į priemimą tartis.
sakykite, o kai gaunate siuntimą planiniam cp, tai pirmiausia ir einate tartis ten į priėmimą? susitarti dėl atvykimo dienos, ar ne?
Only_good_souls parašė:
Šiandien buvau echo lygiai 33 savaitės. Galva žemym, bet mano visi vaikai gan anksti žemyn būna.
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai