edituliuks parašė:
Ar dar kieno vaikutis čiulpia pirstukus?
Mano labai daznai ciulpia ir pirstukus, ir kumsteli. Ir nesvarbu, kad buna ka tik pavalgiusi ir tikrai soti
edituliuks parašė:
Ar dar kieno vaikutis čiulpia pirstukus?
Mano labai daznai ciulpia ir pirstukus, ir kumsteli. Ir nesvarbu, kad buna ka tik pavalgiusi ir tikrai soti
Luka Smale parašė:
Merginos, o jau ejot pas savo ginekologes/us pasitikrinti po gimdymo? As vis dar pakraujuoju, tai galvoju, kazi ar galima apsilankyti? Nes jau labai neramina mano n…
Aš po dvyniu jau gavau diastaze. Operuosiuos po zindymo tai uz keliu metu. Pilvas del jos ilgai buvo man pirma karta iki 4-5 men. Dabar sumazejo greiciau bet toks odos maisas kad sakes. Kaip kenguros pouch. Bu bet ka darysi dideli dvyniai, didelis mazylis ir pilvas toks. 2 cp randai. Sutvarkys kazkada chirurgai. Po pirmo nestumo pergyvenau, po 2 jau nebe.
As beje irgi ilgai po 1 cp kraujavau, tai ejau 8 sav i vizita. Dabar irgi bus 8 sav vizitas bet iki 4 sav kraujavau ir stop is karto.
Rere parašė:
Man vienai su vaiku atrodo neįmanoma į lauką išeiti? Max 30min ir prasideda pykčio bangos 🙃 niekaip nesuprantu, kame esmė, kas nepatinka ponui 🙈
As diena irgi jau net nebelendu i lauka, nes kazkiek pasnaudzia ir po to ant visos gatves pradeda klykti, tai su ja ant ranku labai sunku buna vezima parsistumti. Terasoje dienos metu irgi nemiega. Bet atradom, kad mums tinka vakariniai pasivaikciojimai - kazkur nuo 18 iki 20.30 galim sau ramiai vaikstineti, neissibudina net parduotuveje, kur didelis triuksmas 🙂
Luka Smale parašė:
As diena irgi jau net nebelendu i lauka, nes kazkiek pasnaudzia ir po to ant visos gatves pradeda klykti, tai su ja ant ranku labai sunku buna vezima parsistumti. T…
Mums nuo 19h diegliai 🙃 grynai tip top 19h sueina ir vsio 😃 vakar 20.30 pavykp išeit, tai buvo mistika 😃
Rere parašė:
Man vienai su vaiku atrodo neįmanoma į lauką išeiti? Max 30min ir prasideda pykčio bangos 🙃 niekaip nesuprantu, kame esmė, kas nepatinka ponui 🙈
Su vežimu niekaip, bet nešioklėje galim vaikščiot iki valandos, o auto kėdutėje parduotuvėje ar važiuoti kažkur irgi galim 1-2 val. Kadangi turim terasą, tai žindau, migdau lauke.
Sveiki, musu mažyliai šiandien menuo.
Pagal viska turėjo daryt skiepa nuo hepatito B, bet darys ji tik kita menesi 25 d
Nes gydytoja atostogauja todėl skiepas perkeltas.. Nesuprantu ar normalu praleist skiepa 🤔🤔🤔 Kita menesi lauke dar skiepai... todėl biški nerimauju....
Mamyte2 parašė:
Pagal viska turėjo daryt skiepa nuo hepatito B, bet darys ji tik kita menesi 25 d
Gyd padarys tiesiog kitoki grafika skiepu ;) tai nieko tokio cia
Mamyte2 parašė:
Tikrai nežinau, ar normalu, ar ne. Tik norėjau pasidalint, kad mus užrašė pas kitą gydytoją atostogų metu, kad gautume tą skiepą ir gavom kai buvo mėnesis ir 5 dienos.
Mamyte2 parašė:
Viskas normalu, jei būtų sirgimas koks šeimoje, tai irgi nusikeltų. Nieko baisaus. Tiesiog veliau baigsis skiepų maratonas
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai