Mažylė1 parašė:
Gal jau skatins?
Buvo planas skatinti siandien, bet matuojant leliuko tonusus jie trumpam buvo pakrite, tai galiausiai issiunte i kauno klinikas 🙄 tai kol kas esu nezinioje, kas musu laukia 🙉
Mažylė1 parašė:
Gal jau skatins?
Buvo planas skatinti siandien, bet matuojant leliuko tonusus jie trumpam buvo pakrite, tai galiausiai issiunte i kauno klinikas 🙄 tai kol kas esu nezinioje, kas musu laukia 🙉
AgnėVas parašė:
Buvo planas skatinti siandien, bet matuojant leliuko tonusus jie trumpam buvo pakrite, tai galiausiai issiunte i kauno klinikas 🙄 tai kol kas esu nezinioje, kas mus…
O kiek dienų po termino? Suėjus terminui skatina? 🤔
Mažylė1 parašė:
O jeigu lankaisi privačiai pas ginekologę, tai ar galima kažkur važiuoti į akušerijos skyrių, ligoninėje, kurioje gimdysi, tikrintis nemokamai kada jau tas gimdymas…
Kaip minejo kita mamyte, Jusu akusere turetu parasyti siuntima i stacionara. Mane priziurinti ginekologe pati ligonineje dirba, tai savaite pries termina pasikviete ir nuo tada pradejo sekti situacija 🙂
Mažylė1 parašė:
Aš dabar skaitau apie gimdymą ir pasiruošimą, ko tikėtis, kaip būna, ką daryti jei netikėtai, greitai prasidėjo gimdymas, kokie nuskausminimo būdai ir pan., tai irg…
Mano vienintelis patarimas - nepulti į paniką, kad ir kaip baisu pasidarytų ir elgtis kuo ramiau 🙏🏼 Nes iš to, ką turėjau galvoje, viskas gavosi taip, kaip net baisiausiam sapne negalėjau įsivaizduoti, bet tuo metu tik mintyse sau ir mažyliui kartojau, kad mums viskas bus gerai ir dar meldžiau dievo 🙏🏼 Po to daktarai pakomentavo, kad toks ramus mano ir vyro elgesys stresinėje situacijoje tikrai padėjo 😊
Sveikos. Norėjau paklausti. Rytoj jau 40 savaiciu ir dar joks kamstis net nebando salintis. Ar gali buti, kad jis gali pasisalinti gimdymo metu? Pirmas nestumas, tai net neisivaizduoju kaip viskas vyksta, nors aiskiai suprantu, kad kiekvienai moteriai viskas labai individualiai. Bet gal galite pasidalinti savo patirtimi? Nes kiek skaitau, tai visoms tik šalinasi tas kamštis, o pas mane ramybė, nors jau ir terminas.🙈
Agota95 parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti. Rytoj jau 40 savaiciu ir dar joks kamstis net nebando salintis. Ar gali buti, kad jis gali pasisalinti gimdymo metu? Pirmas nestumas, ta…
As kazkur skaiciau, jog galima laisvai ir nepastebet to kamscio, nes gali tiesiog kartu su isskyromis dalimis pasisalinti
taip, kad nemanau, jog tai kazkoks atskaitos taskas prasidedanciam gimdymui - ramiai
bet suprantu kaip nebera kantrybes, man jau irgi jos nera
Agota95 parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti. Rytoj jau 40 savaiciu ir dar joks kamstis net nebando salintis. Ar gali buti, kad jis gali pasisalinti gimdymo metu? Pirmas nestumas, ta…
Gali 🙂 man visus tris kartus pirmiausia nubėgo vandenys, tada pasišalino kamštis, tada prasidėjo sąrėmiai.. 🙂
Agota95 parašė:
Su pirmais dviem neštumais nei karto nepasisalino anksčiau nei atsidurdavau gimdykloje😉
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai