AgnėVas parašė:
Šiandien termino diena. Vazineju kas antra diena jau visa savaite i stacionara - kaklelis nepasiruoses 🥲
Gal jau skatins?
AgnėVas parašė:
Šiandien termino diena. Vazineju kas antra diena jau visa savaite i stacionara - kaklelis nepasiruoses 🥲
Gal jau skatins?
HelloWorld parašė:
Kazkur maciau, kad padeda, kai vyresniam vaikui girdint "pasakoji kudikiui" apie tai, kaip jam pasiseke, kad turi toki vyresni broli ar sese 😄. Tai bandom ir per si…
Man padėjo ši metodika 🙃
AgnėVas parašė:
O jeigu lankaisi privačiai pas ginekologę, tai ar galima kažkur važiuoti į akušerijos skyrių, ligoninėje, kurioje gimdysi, tikrintis nemokamai kada jau tas gimdymas ir ar viskas gerai?
Ocean Ni parašė:
Bet gi jau pilnos 38 sav +, tai jau dabar isnesiotas leliukas, nera ko pergyvent![]()
Tikrai... Pamenu kai su nerimu laukiau, kol bent jau sueis 22sav nėštumo, kad nuo tada mažylis jau galėtų išgyventi, būtų pakankamai išsivystęs, o jau daugiau nei 38sav. - nuostabu, ačiū Dievui, jis tikrai mus saugo 🙏❤️
Ermelinda parašė:
Pradžia sunki buvo. Mano vyresnė tik pusantrų metų, dar su ja neina susišnekėt ir paaiškint, kad čia brolis. Ji manęs nematė keturias dienas ir, kai pamatė, tokį py…
Oj kokios istorijos, labai įdomu išgirsti realias istorijas, is gyvenimo, taip, kaip yra iš tiesų, nes mums visur per filmus, Facebooke, knygose pasakoja kaip viskas jauku, gražu, tobula ir faina 🙊
Good parašė:
34sav buvo 3,300 kg
Oho, didelis jau😊, mums prognozuoja 40sav 3200-3300g😊
Mažylė1 parašė:
O jeigu lankaisi privačiai pas ginekologę, tai ar galima kažkur važiuoti į akušerijos skyrių, ligoninėje, kurioje gimdysi, tikrintis nemokamai kada jau tas gimdymas…
Visą nėštumą lankiausi privačiai, bet paskutinio apsilankymo metu mano gyd. parašė siuntimą į dienos stacionarą toliau tikrintis nemokamai ir jau ten jie būtų sprendę, kaip kas. Tai galite irgi jos paprašyti
Gruodis24 parašė:
O man jau rodo 3dienos liko.ech, mano ramūs du mėnesiai eina į pabaigą. Biški baisu darosi. Tikiuosi ateis laiku.
Aš dabar skaitau apie gimdymą ir pasiruošimą, ko tikėtis, kaip būna, ką daryti jei netikėtai, greitai prasidėjo gimdymas, kokie nuskausminimo būdai ir pan., tai irgi šiek tiek kyla jauduliukas kaip čia viskas bus, o kai nieko neskaičiau buvo labai ramu ir nieko nebijojau, pasitikėjau savimi, moters kūnu, Dievo valia, kad viskas jo rankose, bet vistiek manau reikia kažkiek žinoti, kad suprasti, žinoti ko tikėtis ir bent kažkiek būti pačiai pasiruošusi, o ne tik,, viskas bus gerai, vyras nuveš, spėsim, vyras bus visada šalia, viską atliks ligoninėje, gydytojai viskuo pasirūpins ir pan. ''.
Mažylė1 parašė:
Aš dabar skaitau apie gimdymą ir pasiruošimą, ko tikėtis, kaip būna, ką daryti jei netikėtai, greitai prasidėjo gimdymas, kokie nuskausminimo būdai ir pan., tai irg…
As tai sakyciau kad maziau skaityt reikia, pagrindus kas negazdina galima zinot bet kiekvienas gimdymas individualus ir cia niekam nepasiruosi, taip kad lieka tik pasitiket savim ir daktarais, dar vyru jeigu jis sale
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai