3kinder parašė:
Jei ne paslaptis kiek tas vyresnė? 😏 Man 40 😏 tai irgi galvoju ar neturės tas įtakos gimdant 🙄
Man sausi bus 40 ir vis pagalvoju ar ne per velai as cia to leliuko uznorejau. Tikiuos amzius itakis netures gimdymo metu...🙈
3kinder parašė:
Jei ne paslaptis kiek tas vyresnė? 😏 Man 40 😏 tai irgi galvoju ar neturės tas įtakos gimdant 🙄
Man sausi bus 40 ir vis pagalvoju ar ne per velai as cia to leliuko uznorejau. Tikiuos amzius itakis netures gimdymo metu...🙈
Gretux5115 parašė:
Ir aš galvojau, kad vėlokai, bet nesigavo anksčiau. Tai jau buvo tokios mintys, kad arba dabar, arba niekada. Ir va Dievulis atsiuntė stebūkliuką. Vadinasi taip ir turėjo būti 🥰 ir bus viskas gerai 😊
3kinder parašė:
Ir aš galvojau, kad vėlokai, bet nesigavo anksčiau. Tai jau buvo tokios mintys, kad arba dabar, arba niekada. Ir va Dievulis atsiuntė stebūkliuką. Vadinasi taip ir …
Aisku kad bus gerai. Lengviau ar truputi sunkiau bet visos tutesim savo kukuliukus ant ranku. 🥰🤱
Bruknė123 parašė:
Labas vakaras, kreipiuosi į Kaunienes gimdymas lapkričio pabaigoje. Gimdysiu Kaune, esu ne vietinė, gal žinote kur galima nebrangiai palikti automobilį stovėjimo ai…
Nu gimdyti Kaune yra ir ne viena vieta ;D tai net nežinia ką patarti dėl parkingo, kai neaisku, kur jūs gimdysite.
Klaud parašė:
Sveikos!! Esu nauja narė prisijungusi i sia grupe!!! Terminas 11.11 arba 11.19 d nes savaite didesnis vaisius.
Labas, kaip smagu mano terminas irgi 11.11😊
Monale parašė:
Nu gimdyti Kaune yra ir ne viena vieta ;D tai net nežinia ką patarti dėl parkingo, kai neaisku, kur jūs gimdysite.
😁 atsiprašau neparašiau kad Kauno klinikose gimdysiu 🤭. Sakau gal žinote kur galima palikti automobilius, kad parkingas nebūtų 1.20
€/val.
I.pr parašė:
O visos tos, kurios turi jau daugiau vaikuciu. Nu jus man pasakykit, jus ramios del gimdymo? As tiek girdejau ivairiu istoriju. Kad gyvenime nebegimdys ir tt nes la…
Mano abu gimdymai nebuvo iš baisiųjų serijos 🤭 visą laiką buvo vyras šalia, tai ir nugarą masažavo ir kalbino ir šoko ir už rankos laikė, man tas labai padėjo ir palengvino sarėmius. Pirmą gimdymą prisimenu jaip skausmingiausią ir reikėjo epidiūro ir truko gan ilgai. O antro sarėmiai buvo labai tvarkingi greitas lengvas išstūmimas, jokių plyšimų, po 10d galėjau bėgiot 😁 kaip bus dabar nežinau, bet manau svarbiausia nusiteikimas ir pasitikėjimas personalu, tada viskas vyksta sklandžiai 👌🏻
Vysnine parašė:
Tos mamos,kur gimdet antrus/trecius jau vaikucius ar gimdymai praejo greiciau nei pormaji karta? O gal ir gime truputi anksciau termino?![]()
Mano pirmas gimdymas truko 11val vargino tas sunkiai besiveriantis kaklelis, tai gavau ir skayinamųjų ir epidiurą, o antras užgimė per 4.5val, kai jau norėjau epidiuro, atejo akusere, sako kad jau viskas gimdom 😁 ir
Abu vaikeliai gime 5d po termino, neskubejo nei vienas, dabar norėčiau, kad gimtų termino dieną 🤣
3kinder parašė:
Man panosėj 39m, bet neturės jokios įtakos turėkim gerą pozityvų nusiteikimą ♥️ nors aš su amžium esu aktyvesnė ir sveikesnį gyvenimo būdą vedu 😅 gal dar ir tas prideda pozityvo.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai