I.pr parašė:
O ar dusina kurias atsigulus? Dusulys lyg gumulas, siaip dusulys ?
Gulint ant nugaros dusina (nes vaikiukas spaudžiau ir organus ir stuburą), tačiau gulint ant šono - viskas gerai.
I.pr parašė:
O ar dusina kurias atsigulus? Dusulys lyg gumulas, siaip dusulys ?
Gulint ant nugaros dusina (nes vaikiukas spaudžiau ir organus ir stuburą), tačiau gulint ant šono - viskas gerai.
Pimpam1 parašė:
Kur pirkote žiemines kepurytes kūdikiams? Niekaip neapsisprendžiu kokio šiltumo reiktų.
Aš vieną merino vilnos kepurytę užsisakiau, jei labai šaltukas paspaustų 🙂
Vandutė parašė:
Sveikos. Kaip jaučiatės? Pati jau pradedu jausti nemalonius jausmus, kirkšnies skausmas atsirado, stipriai kietėja viduriai, ko pasekoje greičiausiai atsirado hemor…
Turiu aš tą draugą, kad jį kur velniai. Ir jis pas mane toks tai pakauda, pakraujuoja, tai vėl ramu. Pasisakykit gydytojui - mano atveju rekomendavo chia sėklų pavalgyti, linų sėmenų ir žinoma vandens daug gerti. Durnai, bet guodžia tas, kad nu tai dažnas atvejis ir nelabai kur pabėgsi, reikia išlaukti 🙂
Pimpam1 parašė:
Kur pirkote žiemines kepurytes kūdikiams? Niekaip neapsisprendžiu kokio šiltumo reiktų.
Nusipirkau vieną merino vilnos iš Flokati, kurią turbūt dėsiu ant tos plonesnės kambarinės
Mėtameškinija parašė:
Turiu aš tą draugą, kad jį kur velniai. Ir jis pas mane toks tai pakauda, pakraujuoja, tai vėl ramu. Pasisakykit gydytojui - mano atveju rekomendavo chia sėklų pava…
Bet iš patirties sakau geriausiai kiek įmanoma apsigydyti šitą reikalą iki gimdymo, nes gimdant natūraliai pasidaro dar blogiau..jie nuo spaudimo,stumimo padideja tris kartus, po to skausmas nežmoniškas būna jei jie jau išorėje iššoke..🙄
Alisa87 parašė:
Bet iš patirties sakau geriausiai kiek įmanoma apsigydyti šitą reikalą iki gimdymo, nes gimdant natūraliai pasidaro dar blogiau..jie nuo spaudimo,stumimo padideja t…
Bandau, bet nelabai kas mano galioje, nes nėštukėm nelabai ką ir padaryti galima. Naudoju tepaliuką ir maistą renku - išsituštinti daug lengviau, bet keli mazgeliai yra nuo 30 sav. išorėje ir nedingsta niekur 😭
Alisa87 parašė:
Bet iš patirties sakau geriausiai kiek įmanoma apsigydyti šitą reikalą iki gimdymo, nes gimdant natūraliai pasidaro dar blogiau..jie nuo spaudimo,stumimo padideja t…
Tikiuosi pagimdžius jie susitrauks? Dabar nebeskauda, nedidėja, bet nesugalvoju kaip sumažinti tai, kas jau iššokę. Chirurgas patarė nesportuoti, nu bet ką žinau, priklauso nuo to kokie pratimai, jei be spaudimo į dubenį, neturėtų bloginti, be to sportuoti būdina norint lengviau pagimdyti ir greičiau sugyti.
Bet jau mane pjovė vieną kartą, jei ką esu nusiteikusi operacijai po gimdymo, jei jau taip labai pablogės.
Vidurių užkietėjimo, beje, nėra, matyt šiaip silpna vieta.
Mėtameškinija parašė:
Bandau, bet nelabai kas mano galioje, nes nėštukėm nelabai ką ir padaryti galima. Naudoju tepaliuką ir maistą renku - išsituštinti daug lengviau, bet keli mazgeliai…
Ka naudojat, koki tepala?
I.pr parašė:
Ka naudojat, koki tepala?
Posterisan. Pasitepus 2-3 kartus nuima niežulį ir sumažina mazgelius. Pagerėjus nustoju tepti, bandysiu nenutraukti tepimo, nes matyt ir atsinaujina po to 🙂
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai