Greta.K parašė:
Gal yra naudojančiu skaidulas žindymo metu? Kaip jautėsi mažylis? Įdomu ar galima jas vartot ar ne 😄
Aš bandžiau, bet mano mažylę išbėrė, bet kiekvienam skirtingai, bandykit ir žiūrėkit kaip reaguos leliukas
Greta.K parašė:
Gal yra naudojančiu skaidulas žindymo metu? Kaip jautėsi mažylis? Įdomu ar galima jas vartot ar ne 😄
Aš bandžiau, bet mano mažylę išbėrė, bet kiekvienam skirtingai, bandykit ir žiūrėkit kaip reaguos leliukas
Greta.K parašė:
Vartoju ir nieko nenutiko. Bet apskritai galiu valgyti viską,mergaitei atrodo nereaguoja.
O aš visgi matau ant dukrytės veidelio spuogelius kaskart kai pavalgau pieno produktų. Kitą dieną išlenda jei tik pavalgau, ypač torto gabaliuką ar kažką iš varškės
bet tik tiek, daugiau nepastebėjau, kad butų nuo kažko blogai. Su pilvuku iš viso lyg ir nei vieno karto nėra buvę blogai.
Le1la parašė:
Sveikos🙏🏼 kūdikiui 2men keitem misinuka prieš 3 dienas iš frisolac gold comfort į belakt comfort active pūtė pilvuką stipriai nuo frisolac šiandien pasituštino juod…
Tamsiai žalios būna nuo geležies, bet jokiais būdais ne juodos. Aš siūlyčiau kreiptis į medikus, nes nenoriu jūsų gąsdinti bet juodos išmatos būna ir dėl vidinio kraujavimo.
Le1la parašė:
ačiū 🙏🏼 buvom pas gydytoja, tai nuo geležies pasiūlė atsisakyt belakt mišinuko ir jau šiandien viskas puikiai
Džiaugiuosi kad jums viskas gerai. ❤️
Gal teko domėtis, ar pavojinga, jei kūdikis naktį 4 val ir daugiau pieno negėręs išmiega? Man gydytoja pasakė, kad būtina ne rečiau 4 val dėl hipoglikemijos žadint ir maitinti. Tai ėmiau int. ieškot, kas tai. Šiaip maniau, kad mums tas negresia, sūnus keldavo kas 2 val ir tankiau. Bet štai dukra 5 val kartą išmiegojo. Nežinau, ar vėl tokia laimė greit pasitaikys, galvoju, ar tikrai žadint. Randu, kad naujagimiams tas svarbu. Kitur užsimena, kad iki 6 mėn...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai