Dolija parašė:
Kodel tokia nuojauta?
Nes NT neryškėja. 😣
Dolija parašė:
Kodel tokia nuojauta?
Nes NT neryškėja. 😣
leliukas27 parašė:
Nes NT neryškėja. 😣
Pasidarykit hcg. Ir pakartokit po dviejų dienu. Turi dvigubeti skaičiai. Mano po 2 dienu hcg nukrito per puse
leliukas27 parašė:
Nes NT neryškėja. 😣
Kada jums mm? Pasidarykit hcg.
Sveikos, jungiuosi ir aš, mėnėsinės buvo lapkričio 2d
Vyko antra stimuliacija su letrozoliu ir ovitrele
Kai po antros stimuliacijos mėnesinės turėjo ateiti, man pusantros paros tik patepliojo ir viskas
NT seną turėjau rodė neigiamą (bet kaip supratau jis buvo brokuotas
) Nusivyliau, kad po tų patepliojimų nepradėsiu stimuliuoto trečio ciklo ir užsireginau pas ginekologę, nes maniau, kad nuo vaistų organizmas sureagavo. Ir gydytoja pasakė: sveikinu, jūs laukiatės! Toks nemenkas šokas buvo
Aneta5 parašė:
Is gavo pilnai atostoginius ir dekreto ismoka?
Taip,pries 3metus.tai daug kas taip daro. Pasiima atostogas,gauna atostoginius ir poto iseina i dekreta. Nes jai neisnaudosit atostogu gausit už nepanaudotas atostogas ismoka
Aldona parašė:
Taip,pries 3metus.tai daug kas taip daro. Pasiima atostogas,gauna atostoginius ir poto iseina i dekreta. Nes jai neisnaudosit atostogu gausit už nepanaudotas atosto…
Atostogos ir nėštumo gimdymo atostogos negali dubliuotis, dažnai norint anksčiau nebedirbti pirmiausiai išnaudojamos visos sukauptos atostogos, o paskui ginekologė išrašo Sodroj nėštumo ir gimdymo atostogas. Už nepanaudotas atostogas kompensacija gaunama tik atleidimo atveju.
Lind parašė:
Atostogos ir nėštumo gimdymo atostogos negali dubliuotis, dažnai norint anksčiau nebedirbti pirmiausiai išnaudojamos visos sukauptos atostogos, o paskui ginekologė …
Na tuomet pazystama kazkaip susiveike kad gavo.
leliukas27 parašė:
Merginos, jeigu vyksta persileidimas ar reikia vykti į ligoninę ar tiesiog jeigu nėra skausmo namuose išbūti? Nesu susidūrusi, neįsivaizduoju kaip elgtis😣
Kiek žinau, į ligoninę reiktų vykti, jei būtų nepakeliami skausmai arba labai didelis kraujavimas
bet jei neramu, manau visada galima nuvykti pasitikrinti
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai