Meskute11 parašė:
Negalima, atvėsint šiek tiek reikia,kiek rašo ant mišinio (gal 70?) , nes gerasias bakterijas užmuša karštis![]()
O per kiek laiko reikia suvartoti jau suplakta misini? 😊
Meskute11 parašė:
Negalima, atvėsint šiek tiek reikia,kiek rašo ant mišinio (gal 70?) , nes gerasias bakterijas užmuša karštis![]()
Daiva.. parašė:
O kaip jūs suprantat,kad tai pienligė o ne nuo pieno ar mišinuko?
Jei nuo pieno ar mišinuko savaime nusivalytu po kokiu 30 minučių tos apnašos, pas mus jau kurį laika visad baltas liežuviukas, bet kitur burnos ertmej neišplite tik ant liežuvio. Bet būna ir atveju kad ir nuo pieno ar mišinuko apnašos nenusivalo bet kaip skaičiau galima patikrinti su sudrekintu marliuku nubraukti apnašas, jei lengvai nusivalo tai vadinasi nuo pienelio.
KaRoLiNaAaAa parašė:
2val, neilgiau
mes kol naudodavom, tai po 1val pylẽm lauk
KarolinaAL parašė:
O aš pabandžiau lupilu ir tiko neprabėga, tai net nežinau 🤭 ką bandžiau tai geriausia Bambo nature sauskelnės bent man pasirodė.
Tuomet matyt kaip kam. Jei tik tinka tai ir naudokit 🌹
agriw parašė:
O kaip jums Dr. Brown anti colic buteliukas? Mes irgi naudojam avent, bet galvoju keisti, nes valgant dažnai zirzia, nusisukinėja. Ir geriant pilvuke gurguliuoja🤔…
Puikus buteliukas ir visa produkcija. Perku iš herba.lt.
Vy_1 parašė:
Merginos help, dieną dar viskas kaip ir normaliai, bet naktį pastovus verkimas. Atrodo, kad net skauda jam kažką.. labai staigiai greitai ir garsiai pradeda verkti,…
Mano dukra labai verkdavo, kai trūko pieno. Tiesiog iš alkio. Naktį labiau nei dieną. Kas padėjo, tai primaitinimas mišiniu. Jei ne tai, tada galbūt per karšta/per šalta, sauskelnės šlapios arba kažką tikrai skauda. Vaikai be jokios priežasties neverkia.
Vy_1 parašė:
Merginos help, dieną dar viskas kaip ir normaliai, bet naktį pastovus verkimas. Atrodo, kad net skauda jam kažką.. labai staigiai greitai ir garsiai pradeda verkti,…
Miela mamyte......., kaip nauja dukrytes robkes mama galiu pasakyti kad maniske tai nepaleidzia to papuko jau savaite ir 6 dienas xdddd
manau papukai viasa gyvenima lieka, tai va
Vy_1 parašė:
Ar negali būti augimo šuolis? Jis kaip tik būna dviejų savaičių. Mums truko tris dienas, su pasiraitymais, staigiais garsiais verkimais kaip jūs sakot..
Erel parašė:
Mamos kurios žindot , kiek kartu per diena tuštinasi jūsų mažyliai? Nes maniškė tikrai labai dažnai prieš ar po kiekvieno maitinimo 😏😏
Ir mano labai dažnai. Čia viskas gerai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai