InJ@ parašė:
Nu tai va, kai pimpiukas į apačią, tada būna gerai. Bet mums šeimos gydytoja sakė laikyti į viršų, bet tik kai į viršų ir pyst visas šlapias 🤦🏽♀️
…
O kodel taip sake?
InJ@ parašė:
Nu tai va, kai pimpiukas į apačią, tada būna gerai. Bet mums šeimos gydytoja sakė laikyti į viršų, bet tik kai į viršų ir pyst visas šlapias 🤦🏽♀️
…
O kodel taip sake?
Gal kuri esat atkreipus dėmesį ar iš patirties žinot, kad geltos metu šlapimas būtų geltonesnis? Mum užsitęsus gelta, nes ankstukas ir atkreipiau dėmesį, kad šlapinasi geltonai pradžioje. Minėjo ligoninėje, kad geltonumas išeis su šlapimu, tai kaip ir logiška būtų, bet gal kuri susidūrusi 🤷🏼♀️
Meskute11 parašė:
O kodel taip sake?
Vat šito kažkaip nepaklausėm, nes pirmas vizitas po ligoninės buvo, tai buvo dar kitų daugiau rūpimų klausimų. Bet kito vizito metu būtinai paklausiu.
KarolinaAL parašė:
Pakeitėme misinuka dabar naudojam Aptamil AR tačiau jis toks tirstesnis sunkiai vaikas ištraukia iš buteliuko (naudojam philips Avent anti coli, zinduka 1), gal rei…
Man tas avent jau po gimdymo antrą dieną sukėlė bedų. Turėjau nusipirkusi vienintelį avent anti coloc buteliuką. Vaikas žviegė visą rytą, pati apsiverkiau nes nebežinojau kas jai ir ką daryt
Pasirodo ras buteliukaa turi kietą žinduka, seselės patarė nusipirkti iš aparato ligoninėj kitą buteliuką . Ten buvo dr. Browny buteliukas. Su juo viskas buvo gerai, jinai pagaliau traukė ir pavalgydavo.
Marija18 parašė:
Mum kartais irgi praleidžia, bet mažėja jau avarijos 😀 dar bandėm lidlo lupilu ir vienus ir kitus, tai o siaube ten tai ne tas žodis kaip praleido 😀
Jo lupilu visiškai niekam tikę. Galvojau man vienai bet ne! Kažkaip galvojau jie geresni nei pampiai, bet o siaube ir lova šlapia buvo ir beveik su kiekvienu pampiu ir rūbai šlapi. Perėjau ant moonie vėl viskas gerai! O tiek pagyrų suleukė tie lupilu, tai net nesitikėjau kad tokie blogi!
Rytorasa parašė:
Jo lupilu visiškai niekam tikę. Galvojau man vienai bet ne! Kažkaip galvojau jie geresni nei pampiai, bet o siaube ir lova šlapia buvo ir beveik su kiekvienu pampi…
O aš pabandžiau lupilu ir tiko neprabėga, tai net nežinau 🤭 ką bandžiau tai geriausia Bambo nature sauskelnės bent man pasirodė.
KarolinaAL parašė:
O koks čia raugas?
KarolinaAL parašė:
Pakeitėme misinuka dabar naudojam Aptamil AR tačiau jis toks tirstesnis sunkiai vaikas ištraukia iš buteliuko (naudojam philips Avent anti coli, zinduka 1), gal rei…
Neistraukia mums su situo zinduku, naudojam Dr. Brown anti colic siuo metu
KarolinaAL parašė:
Tikrai keiskite į 2. Mes naudojame paprastą aptamil ir tai sunkiai traukė🙂
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai