emmty parašė:
pas mane paskutini karta kaip dariaus BKT neštumo antra menesi buvo hemoglobinas 137, tai kaip suprantu čia jau net per didelis?
Ne, normalus.
emmty parašė:
pas mane paskutini karta kaip dariaus BKT neštumo antra menesi buvo hemoglobinas 137, tai kaip suprantu čia jau net per didelis?
Ne, normalus.
emmty parašė:
Tikrai negaliu pasakyt, ar per didelis, niekada neturejau apskritai tokio
galit pasitart su gydytoja, kazkur skaiciau, kad didesnis buna del didesnio eritrocitu kiekio arba jei per mazai vandens geriat. Jei gerai jauciates, nemanau, kad yra ko nerimaut. O cia dar jei rezultatai tik is antro menesio, tikrai gali but pakrites siuo metu
ninna parašė:
Ne, normalus.
tai tokiu atveju jeigu toks bus ir toliau, nes einu darytis BKT rytoj, tai gelezies tyrimo neverta darytis papildomai mokamai? kaip galvojat?
Aurelelyte parašė:
25sav buvo 27cm. Mano pilvinukė turi sočiai vietos
Pas mane 29 sav beveik bet 24 cm , nepaisant to atrodo kad vietos jin irgi turi pakankamai , nes vartosi kas diena, viena diena žemyn galva kit jau vėl sėdi ant pūslės. Vakar jaučiau kad tikrai apsivertus , ir spardo aukštai , ir midwife patvirtino , o va šiandien jau vėl į šlapimo pūslę duoda. Bet net nejaučiu kai verčiasi.
Reina09 parašė:
Mano terminas gegužės 8 dieną, bet tikriausiai pagimdysiu balandžio gale ar gegužės pirmom dienom. Tai galvoju kažką tokio pirkti su lengvu pašiltinimu.
Aš turiu nuo pirmagimės tą pirmą meškiuko kombiuką, jis iš h&m, tai labai fainas 😊 tik dydis didesnis 74. Tai paliksiu rudeniuo 😃 o mažajam dabar nusipirkau columbia lapiuko kombiuka 56d, is vinted už 10€, žiūrėsim ar panaudosim, nes neaišku kaip orai bus 😅
emmty parašė:
tai tokiu atveju jeigu toks bus ir toliau, nes einu darytis BKT rytoj, tai gelezies tyrimo neverta darytis papildomai mokamai? kaip galvojat?![]()
Nemanau, kad reikia, nes jūsų hemoglobinas net nėra apatinėje normos riboje, o aukščiau
Nebent kristi pradėtų, tada geležies, feritino tyrimai. Jei darysitės, gal geriau feritiną tada. Galit pasidaryti vitamino D tyrimą, jei norit kažką pasidaryti papildomai. Jo dažnai trūksta.
Tetes pukelis parašė:
Oj kas turite toki ilga gimdos kakleli kaip 25-28 cm.jum tikrai nera ko nerimauti... man 42 mm,tai va cia blogai,nes jis mazeja. Aisku,nenusiteikiu blogiausiam,sten…
42 mm yra normalus kaklelis
Jei mažėja, kyla įtarimas, bet jūsų dar jo labai pakankamai. Tokių kaklelių kaip dvidešimt penki centimetrai nebūna. 25 mm yra jau ant ribos. Gal sumaišėt su gimdos aukščiu. Čia jau kitoks matmuo
Tetes pukelis parašė:
Oj kas turite toki ilga gimdos kakleli kaip 25-28 cm.jum tikrai nera ko nerimauti... man 42 mm,tai va cia blogai,nes jis mazeja. Aisku,nenusiteikiu blogiausiam,sten…
Pas mane vakar matavimas 45mm. Bet nesakė kad čia trumpėja.🤔
kepalelis2 parašė:
Man irgi rado, tai tik pasake, kad taip būna ir vėliau pakartosim tyrimą. Kažkaip atsainiai pasirode![]()
Man irgi jau dukart rado, šiandien pridaviau trečią kart, žiūrėsim ar bus, jei vėl bus sakė skambinsis konsultuotis su nefrologijos skyriaus vedėja🙈 nes esu turėjus inkstų uždegimą po praeito gimdymo (irgi vis rasdavo kraujo, siuntė pas urologą, bet jis nk nematė)...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai