Gretuk parašė:
Galimai hormonai kazkokius "zaidimus" organizme kelia. Bet tikrai pasiskambinciau gydytojai pasikoncultuoti, gali kazkas ir rimciau buti
Ačiū pirmadienį pasiskambinsiu pasikonsultuoti 🙂
Gretuk parašė:
Galimai hormonai kazkokius "zaidimus" organizme kelia. Bet tikrai pasiskambinciau gydytojai pasikoncultuoti, gali kazkas ir rimciau buti
Ačiū pirmadienį pasiskambinsiu pasikonsultuoti 🙂
Mergelytė parašė:
Sveikos turiu tokį neįprastą gal klausimą bet gal taip kam yra kai pavalgau palieka labai silpna ir negera pradeda drebėti rankos svaigsta galva nieko nesinori dary…
Jeigu visa laika po maisto tai gali buti su cukrumi susiję. Pavalgius uzkyla cukrus o organizmas gal nesusitvarko. Daugiau idėjų neturiu🤔
Mergelytė parašė:
Sveikos turiu tokį neįprastą gal klausimą bet gal taip kam yra kai pavalgau palieka labai silpna ir negera pradeda drebėti rankos svaigsta galva nieko nesinori dary…
Man šiandien po pusryčių buvo užkilus gliukozė iki 9, tai būtent taip jaučiausi, kaip parašėt. Pirmą kartą taip, bet endokrinologė sakė, kad nėštumo pabaigoj gali pradėti vis labiau kilti.
monsatt parašė:
Man šiandien po pusryčių buvo užkilus gliukozė iki 9, tai būtent taip jaučiausi, kaip parašėt. Pirmą kartą taip, bet endokrinologė sakė, kad nėštumo pabaigoj gali p…
Man taip tokie simptomai porą kartų buvo kai gliukozė buvo užkilus.
monsatt parašė:
Man šiandien po pusryčių buvo užkilus gliukozė iki 9, tai būtent taip jaučiausi, kaip parašėt. Pirmą kartą taip, bet endokrinologė sakė, kad nėštumo pabaigoj gali p…
Oho, cia po 2h toks rezultatas?
Myta parašė:
Ka jus cia kalbat😀aš per nėštumą ne viena gydytoja pakeičiau jeigu man kažkas netiko ir nepatiko. Kokia jūs idomi eina sau. Arba jums tokie stiprűs hormonai arba jū…
Ar tikrai lb taip paprasta pakeisti vidury netgi 3 trimeste ginekologe? Kažin kuri ten lb kita ginekologe nores apsiimti ypac jei nestumas rizikingas. Ir kaip čia atrodo lakstymas nuo vienos prie kitos..
hyonic parašė:
Ar tikrai lb taip paprasta pakeisti vidury netgi 3 trimeste ginekologe? Kažin kuri ten lb kita ginekologe nores apsiimti ypac jei nestumas rizikingas. Ir kaip čia a…
Koks skirtumas kaip kas kam atrodo, jūsų ir vaikelio sveikata svarbiausia. Jei nėra galimybės keisti tai su ta pačia stovėčiau už save ir neiseiciau is kabineto kol visko neatsakytu ir nesupildytu ko reikia 💪
Briigute parašė:
Oho, cia po 2h toks rezultatas?
Po valandos, bet pirmą kartą toks buvo, nes šiek tiek leidau sau atsipalaiduoti ir suvalgyti pusryčiams keptų sumuštinių, nes visą savaitę griežtai prisižiūrėjau. Nu bet savijauta tai nekažką buvo. Anksčiau įprastas savaitgalio maistas būdavo, nieko panašaus nejausdavau. Įdomius dalykus tas nėštumas daro su organizmu 😊
hyonic parašė:
Ar tikrai lb taip paprasta pakeisti vidury netgi 3 trimeste ginekologe? Kažin kuri ten lb kita ginekologe nores apsiimti ypac jei nestumas rizikingas. Ir kaip čia a…
Matyt nėra jau tokia bloga ta gydytoja, kartais svarbiau pabambėti forumuose ar FB kur anonimiškai, jei būtų tokia bloga tikrai pakeistumėt gydytoją ir nesuktumėt galvos, linkiu sekmės ir keisti požiūrį arba save,nes tikrai visi nėra blogi aplink ;)
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai