lina88sta parašė:
Kokio dydzio lelis ar berniukas ar mergaitė,smalsu.
Berniukas 3.225kg ir 52 cm 😊
lina88sta parašė:
Kokio dydzio lelis ar berniukas ar mergaitė,smalsu.
ginsab parašė:
Aš nejausdama jokių požymių kad artėja jau pagimdžiau vakar, 10 dienų anksščiau termino gavosi 🙂 tesiog viskas netikėtai vyksta,suskaudo pilva,pradejo vandenys begt…
Pirmiausia sveikinimai 🥰 Na tai reiškia tada ir nėra ko nerimauti, jei paruošiamųjų nėra 😅 kamštis irgi iki vakar nebuvo pasišalinęs?
Saulyte919 parašė:
Pirmiausia sveikinimai 🥰 Na tai reiškia tada ir nėra ko nerimauti, jei paruošiamųjų nėra 😅 kamštis irgi iki vakar nebuvo pasišalinęs?
Kamštis man jau tik ligoninei pasišalino, tikrai nieko net neįtariau kad liepos paskutinę dieną turėsim gimtadienį 😃🥰
ginsab parašė:
Sveikinimai, tai nedidukas normalus, o manoji jau 35 sav buvo 2980 kg, o dabar eina 37 sav tai baisu ir agalvoti kokia didelė manoji bus.🫣
ginsab parašė:
Aš nejausdama jokių požymių kad artėja jau pagimdžiau vakar, 10 dienų anksščiau termino gavosi 🙂 tesiog viskas netikėtai vyksta,suskaudo pilva,pradejo vandenys begt…
Sveikinimai 🌷🎈
lina88sta parašė:
Sveikinimai, tai nedidukas normalus, o manoji jau 35 sav buvo 2980 kg, o dabar eina 37 sav tai baisu ir agalvoti kokia didelė manoji bus.🫣
Mano jau virš 4 kg 🥲 vyrukas.. laukiu nesulaukiu gimdyt🤯 naktį labai sunku miegot. Sutraukia labai dažnai pilvą bet niekas nevyksta.. pirmasis sūnus gimė 3990kg.
greis parašė:
Sveikos, ar kuriai nors nustate streptokoka? Pas gydytoja tik uz poros savaiciu, kaip suprantu, pries pat gimdyma dar lasins antibiotikus?
Man nustatė, tai sakė prasidėjus veiklai nedelsti ir važiuoti į pasirinktą gimdyti įstaigą, kad spėtų antibiotikus sulašinti 😊
Samaa parašė:
Labas, liepos 24 gime mano mergyte, terminas buvo rugpjucio 2😊. Sveikinu kitas mamytes, kurios jau turi savo grožius 😍
Sveikinimai jums ❤️
Samaa parašė:
Labas, liepos 24 gime mano mergyte, terminas buvo rugpjucio 2😊. Sveikinu kitas mamytes, kurios jau turi savo grožius 😍
Sveikinimai 💖🌸 mano princesė irgi gimė liepos 30, terminas buvo rugpjūčio 8 🥰
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai