doneciu parašė:
Nesimatavau, bet jaučiuosi gerai, tai kazkaip negalvoju, kad būtų per aukštas ar per žemas🤔
Na kojų tinimas gali būti vienas preeklamsijos požymių, tai jeigu tinsta, reik labai spaudimą sekt
doneciu parašė:
Nesimatavau, bet jaučiuosi gerai, tai kazkaip negalvoju, kad būtų per aukštas ar per žemas🤔
Na kojų tinimas gali būti vienas preeklamsijos požymių, tai jeigu tinsta, reik labai spaudimą sekt
MonikaPu parašė:
Taip taip, šitą žinau, be tinimo kojų daugiau simptomų nėra🤔 Nėra pilnai išsiilsėti galimybės, dar dvi atžalos namie, tai kartais tiek to jr poilsio būna per diena..😄
doneciu parašė:
Taip taip, šitą žinau, be tinimo kojų daugiau simptomų nėra🤔 Nėra pilnai išsiilsėti galimybės, dar dvi atžalos namie, tai kartais tiek to jr poilsio būna per diena.…
Gali tinti ir nuo karščio.
doneciu parašė:
Jei kam tinsta kojos, kaip gelbėjatės?🤔
Pačiai neteko išbandyti, bet sako, kad kompresinės kojinės taip pat labai padeda 😊
RugileAine parašė:
Pačiai neteko išbandyti, bet sako, kad kompresinės kojinės taip pat labai padeda 😊
Su kompresinėm kojinėm jau pusę metų vaikštau, dėl venų, tai dabar kai šiltos dienos tai jau ir tas nepadeda. Tiesiog nėštumo pabaigoje normalu tikriausiai jei patinsta kažkiek tos kojos, plius ir šiluma, ir suvartojami skysčiai savo duoda
aišku reikia žiūrėti ar nėra kitų simptomų kas rodytų galimą preeklampsijos riziką
Vakar pasedėjau prie kompiuterio, tai ir mano kojos šiek tiek patinę. Buvo prieš kelias dienas pakilęs gan stipriai spaudimas. Šiaip nepernešu karščio, ypač kaip dušna, turiu ir antsvorio nemažai. Bet kol kas reikia mažiau vartoti sūrių produktų, pakeltas kojas laikyti dažniau, judėti daugiau, kad skysčiai šalintūsi. Dar gurdėjau, kad šaltos kojų vonios padeda atslūgti tinimui.
Man kelis kart buvo patinę kojos. Bet dėl karščio arba per ilgo sėdėjimo. Tai aš stengiuosi jeigu pvz vakarojam su draugais, tai truputi pasedziu tada pasivaikstau, pajudu. Ir dar daktare liepė žiūrėt skysčius, nes per didelis jų vartojimas irgi gali įtakoti kojų tynima, reik sekti kiek išgeri.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai