2025.01.31 17:51 (prieš 1 m.)
Sveikos, vakar ryte mums gime dukryte Eva 3.2kg, 50cm. Viskas vos nesibaige tragiskai, bet dabar esame kartu ir atsigavinejame.
As nuo pirmadienio gulejau klinikose, nes pervaiksciojau savaite. Buvo nuspresta ruosti kakleli tabletemis. Nuo pirmos tabletes prasidejo saremiai, taciau patikrinus kakleli - nieko, ilgas, kitas ir visiskai uzdaras.
Taip gavau is viso 6 tabletes - kaklelis ilgas, atsiverimas 2cm. Galiausiai pamaciu,kad vos laikausi (jau buvo praejusi para), perkele i gimdykla, nusprende skatinti didele oksitocino doze, iskart dave ir epidura, kuris deja deja nesuveike...kaklelis visdar neatsidarinejo...as jau maldavau,kad veztu operuot, bet pasake,kad mamos skausmas pagal protokola nera priezastis cezariui...
Galiausiai oksitacinas suveike per dar 6val...o stumimas truko gal dar 3val, nes niekaip nenusileido galvute..dave duju kvepuot,bet is ju naudos jokios, tik kad rekiau i kauke...
Baigesi tuo,kad man neliko jegu, nepajegiau greitai isstumti, teko kirpt ir naudot vakuuma...
Kai jau pagimdziau, man iw gimdos pradejo eiti kresuliai, tada paziurejo echo,kad gimdoj dar vienas 12cm kresulys. Mane isveze operuoti gal per minute..
Niekam nelinkeciau tokios patirties...