Gruodis24 parašė:
Kas tas dream feeding?![]()
Mes ryte vaikui duodam daugiau valgyt, nes naktį gerai miega
Kai per miegus vaiką pamaitini ir išmiega jis visą naktį.
Gruodis24 parašė:
Kas tas dream feeding?![]()
Mes ryte vaikui duodam daugiau valgyt, nes naktį gerai miega
Utopija parašė:
Pirma kart girdžiu 😃 mano ir taip išmiega visa, jokių dream nedariau. Tiesiog kai užmiega 22 val, dar keliam 23-24 val.
Ir tada puikiai iki 8-9 val ryto. Šiaip visad valgo kas 3.5-4val. Tai ir gaunasi tas paskutinis maitinimas taip vėlai
julyp parašė:
Pirma kart girdžiu 😃 mano ir taip išmiega visa, jokių dream nedariau. Tiesiog kai užmiega 22 val, dar keliam 23-24 val.
Nu tai vadinasi keliat, jeigu rasot 23-24 val dar duodat valgyt. Tai ir vadinasi dream feeding 😀 nes kam tada jį kelti valgyt po valandos ar dviejų po užmigimo, jeigu jis miega
julyp parašė:
Tai ir yra dream feeding, kai Jūs vaiką pakeliat pamaitinti, o ne jis pats atsikelia 😀
Avietuke1 parašė:
Ar dar kieno vaikas išmiega po 12valandų nepabudęs?😁😁gal čia sunerim reiktų? Nuo antro mėnesio maniškė nesikelia naktim nei karto,mes jos ir nežadinam😀…
Maniškis max 7 valandas yra išmiegojęs gal vieną kartą ar porą. Iki 3,5 mėnesio neretai išmiegodavo po 5-6 valandas. Bet dabar jau virš mėnesio tęsiasi miego regresas, tai apie tokias nepertraukiamo miego trukmes galiu tik pasvajoti, džiaugiuosi, jei naktį 3 valandas be pabudimo pamiega. 🫠
O Jūs maitinate MP? Nes toks 12 valandų tarpas negerai laktacijai. O jei PM, tai tada turbūt nieko blogo, nors atrodo tikrai daug, dėl ramybės pasitarčiau su gydytoja
Mystery parašė:
Tai ir yra dream feeding, kai Jūs vaiką pakeliat pamaitinti, o ne jis pats atsikelia 😀
Ačiū, apsvietet 😃 tai reiškia moku dalykus, tik nežinau jų pavadinimo 😂 nesakyčiau, kad per miega, nes dar pampersa keiciam, tai prabunda 😃 aš nežinau tų terminų, tai kaimietiškai ūkiškai vadinu: pakeliu vaiką pavalgyt 😂😃
Avietuke1 parašė:
Ar dar kieno vaikas išmiega po 12valandų nepabudęs?😁😁gal čia sunerim reiktų? Nuo antro mėnesio maniškė nesikelia naktim nei karto,mes jos ir nežadinam😀…
Šitas ponas ne. Bet mergaitė mano miegalė ir vis dar miegalė 😃
skarlete parašė:
Maniškis max 7 valandas yra išmiegojęs gal vieną kartą ar porą. Iki 3,5 mėnesio neretai išmiegodavo po 5-6 valandas. Bet dabar jau virš mėnesio tęsiasi miego regres…
Maitinu PM. Daktarė nieko nesakė,jog blogai,o pati nustebus,kad tokia miegalė😊
Avietuke1 parašė:
Maniškė beveik visada 10-12val išmiega. Ir taip miega nuo trečio mėnesio vidurio.. 😊
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai