julyp parašė:
Drauge su berniuku gulėjo ligoninėje kai buvo 9 mėnesiai, sakė labai sunku su tokiu mažu vaiku gulėt. Kai bando kateteri išsitraukti ir t.t
Vajai, baisiai skamba, tada neverta rizikuoti, geriau paskiepysim. 😖
julyp parašė:
Drauge su berniuku gulėjo ligoninėje kai buvo 9 mėnesiai, sakė labai sunku su tokiu mažu vaiku gulėt. Kai bando kateteri išsitraukti ir t.t
Vajai, baisiai skamba, tada neverta rizikuoti, geriau paskiepysim. 😖
Starapole parašė:
O cia visais atvejais po cp priklauso ar po kazkokiu tik komolikaciju jo metu?
Visais atvejais priklauso.
Pasigiriau kad vaikas gerai nakti miega..tai sian baisi naktis..puse nakties ant papo kita puse muistesi, pyksta, spardosi , tokia nerami, verke, raitesi vienu zodziu negalejo izmigti vargse..tsi nesupratau ar cia pilvas ar po skiepo gali buti nerami?
Joo neramumai tesiasi ir diena...nemiega tik ant papo kaboti..gal rimtai koks suolis🤔
Katty parašė:
Pasigiriau kad vaikas gerai nakti miega..tai sian baisi naktis..puse nakties ant papo kita puse muistesi, pyksta, spardosi , tokia nerami, verke, raitesi vienu zodz…
Gali būt po skiepo nerami
Ukas parašė:
Apie skiepus - skiepai bus visi rekomenduotini. Mane vis ligoninėje taisė, kad nėra privalomų dabar, yra tik rekomenduojami 🤭 Ir kai tik bus galima nuo erkių. Dabar…
Mums buvo. Paskiepijome mergaitę paskutiniu skiepu ir po 2 savaičių erke įsikabino... tai tikrai buvo ramiau
Jauciu mixas augimo suolis+ skiepas+pilvas🫣🫣🫣
Gerai,kad ryte vyras dave ramiai joga padaryt...nesiojo miegancia..daugiau be sansu man buvo uzmigdyt tai jau laukia vaikstom.net nesulaukem pietu..isejom dabar..bent miega. Jauciuos kaip isvaryta is pat ryto lauke..salta brr
Katty parašė:
Jauciu mixas augimo suolis+ skiepas+pilvas🫣🫣🫣
Gerai,kad ryte vyras dave ramiai joga padaryt...nesiojo miegancia..daugiau be sans…
Mano ir po vakar skiepo, bet mes žvakutę ant nakties sudavėm, tai pfiu pfiu ramiai palyginus, bet va šnd.. tai piktas žmogus,zirzia, net ant rankų negerai, tai mastau eit į lauką, bet toks oras, kad brrrr nesinori žiauriai
mylimukac parašė:
Mano ir po vakar skiepo, bet mes žvakutę ant nakties sudavėm, tai pfiu pfiu ramiai palyginus, bet va šnd.. tai piktas žmogus,zirzia, net ant rankų negerai, tai mast…
Mano kantrybe jau ant ribos siandien..tiesiog verkia, pyksta, muistosi visa diena..lauke pamiegojo ir psio...ech.negaliu
Sveiki. Gal kam buvo,kad vaikutis tuštinasi kas 3-4 paras ,sunkiai ,raudonuoja,kartais tenka dėti žvakutę , kad pavyktų vaikui . Valgo mišinuką Babysemp1 jau 3sav. Jokiu kitų nusiskundimų nėra, labai ramus vaikas. Daktarė išsiunte pas gastro ,o iki tol laukti. Dabar 5sav1d. Gerasias bakterijas geriame linex , bandėme pakeisti į biogaia daktarės paliepimu,tai labai atpylinejo , grįžome prie linex. Ačiū
mylimukac parašė:
Mano ir po vakar skiepo, bet mes žvakutę ant nakties sudavėm, tai pfiu pfiu ramiai palyginus, bet va šnd.. tai piktas žmogus,zirzia, net ant rankų negerai, tai mast…
Tikiuos rytoj bus geriau..nes nuo gimimo nemaciau dar tokios irzlios..tik ant ranku..ir verkia pamaitinta net
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai