Ella27 parašė:
Sveikos, kiek mg folio rūgšties geriate? Man kažkodėl ginekologė sakė gerti 800 mg 🤔
Laba 400 buvo e sveikatoje prie rekomendaciju parasyta, bet nezinau reiktu gal 800?
Ella27 parašė:
Sveikos, kiek mg folio rūgšties geriate? Man kažkodėl ginekologė sakė gerti 800 mg 🤔
Laba 400 buvo e sveikatoje prie rekomendaciju parasyta, bet nezinau reiktu gal 800?
Ella27 parašė:
Sveikoms 400mg, bet man jau net planuojant rekomendavo gerti 800mg dėl endometriozės. Tai tiek ir dabar tebegeriu ☺️
Ella27 parašė:
Geriu 800, nes virš 35 m. Kiek jums liepė, tiek gerkit☺️
Monciutė parašė:
Geriu 800, nes virš 35 m. Kiek jums liepė, tiek gerkit☺️
Taip taip, gersiu tiek, kiek rekomendavo. Tik įdomu kodėl galėjo tiek rekomenduoti 🙂 dabar kai lankiausi buvo 6w4d, jokių tyrimų dar nedarė. Prieš daugiau kaip metus turėjau nesivystantį, tada gėriau 400 mg.
Sveikos būsimų kovinukų mamytės 🫄senai paskaitinėju temą, bet pagaliau tikrai, po echoskopo (nes tik tada susigyvenau) jungiamės ir mes ☺️
Mano istorija tokia, kad laukiuosi trečio vaikelio, kuris yra visiškas netyčiukas. Vaikų su vyru jau nebeplanavome daugiau, o ir vaistus vartojau su kuriais buvo draudžiama pastoti. Tad žinia, kad laukiuosi labai išmušė iš vėžių ir sukėlė daug dviprasmiškų minčių, bet tikimės, kad viskas bus gerai ☺️
Ella27 parašė:
Taip taip, gersiu tiek, kiek rekomendavo. Tik įdomu kodėl galėjo tiek rekomenduoti 🙂 dabar kai lankiausi buvo 6w4d, jokių tyrimų dar nedarė. Prieš daugiau kaip metu…
Paklauskite, kai kitą kartą lankysitės ir bus aiškiau.
saldutea parašė:
Sveikos būsimų kovinukų mamytės 🫄senai paskaitinėju temą, bet pagaliau tikrai, po echoskopo (nes tik tada susigyvenau) jungiamės ir mes ☺️
Sveika prisijungusi! ❤️
Ella27 parašė:
Iki pastojant geriau 800 mg (kazkaip taip vaistininke rekomendavo), o dabar geriu difoliną tai ten folio r 400 mg, pirmo nestumo metu pamenu 400 mg geriau, vizito pas gydytoja metu reiks dar pasitikslint del mg
navickė parašė:
Iki pastojant geriau 800 mg (kazkaip taip vaistininke rekomendavo), o dabar geriu difoliną tai ten folio r 400 mg, pirmo nestumo metu pamenu 400 mg geriau, vizito p…
Apvalesnėm motetim ir vyresnio amžiaus skiria dviguba norma folio gert kad užtektų ir kūdikiui
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai