samanta777 parašė:
Sveikos, planuoju sausio mėnesi gimdyti Alytuje. Gal kuri gali pasidalinti savo patirtimi, kokius daiktus imti ko neimti, ka duoda?
Gimdykloj tai man realiai reikejo tik tapkių ir vandens buteliuko, nes chalatą davė ligoninės. Vyrui reikėjo antbačių ir vienkartinio chalato. Leliukui gimdykloj nieko nereikėjo - kepurytę ir kojinukes tam kartui uždėjo savo.
O jau palatai tai buvau susiruošus visą lagaminą 😅 bet daug ko ir nepanaudojau.. realiai bent jau man reikėjo naktinių, tapkių, poros ranksluosciu, higienos reikmenų, labai pagelbėjo vienkartinės kelnaitės (kaip pampersas), nes tikrai gausiai "valiausi", spenelių kremo, pop. rankšluostuko. Leliukui, aišku, rūbeliai keli, pampersai, drėgnos servetėlės. Kažkaip tas gimdyvės krepšys atrodė kosmosas. Dėjausi, dėjausi, atrodė visko reikės, sąrašų internete belenkiek, o realiai nžn, į viską žiūrėt paprasčiau reikėjo 🤷🏼♀️ Ai, tiesa, jei vyras nakvos kartu palatoj, tai vyrui kažkokių plonesnių rūbų, nes ten šilta, tapkės ir pan.
Ir, aišku, jei esat alytiskė, tai kažko pritrūkus, visada galima prasyti, kad atvežtų iš namų ar tiesiog nupirktų.