Anna Maria parašė:
O aplamai-gimdymas ligoninėse-nemokama paslauga?
Na, kas mokesčius moka, toms tikrai nemokamas, o kaip kitoms, tai nžn
Antakalnio g. 57, VilniusAnna Maria parašė:
Na, kas mokesčius moka, toms tikrai nemokamas, o kaip kitoms, tai nžn
Anna Maria parašė:
Zinoma,jei esate drausta.
LaMona parašė:
Pataloginiam. Pataloginio skyriaus gydytojai gimdymuose dalyvauja tik tuo atveju, jei susitariama. Todėl aš ir klausinėju. Kai gulėjau, tai mačiau, kad gydytojai iš…
apie patologini negaleciau pasakyt nei vieno gero zodzio nei apie viena gydytoja
kadangi vos neiskrapste mano vaiko 4 savaitem anksciau ir ivare labai daug streso nors to ka jos nustate visiskai nebuvo. ir ta patvirtino gimdymo skyriaus vedejas.
saulelydis- parašė:
apie patologini negaleciau pasakyt nei vieno gero zodzio nei apie viena gydytojakadangi vos neiskrapste mano vaiko 4 savaitem anksciau ir ivare labai daug stres…
Ir Sonata Raksniene nepatiko?
saulelydis- parašė:
apie patologini negaleciau pasakyt nei vieno gero zodzio nei apie viena gydytojakadangi vos neiskrapste mano vaiko 4 savaitem anksciau ir ivare labai daug stres…
Pas kokią gydytoją buvote papuolusi? Mane viena gydytoja taip pat buvo labai išgązdinusi. Bet išgązdinti yra vienas dalykas, o kitas dalykas, kai gydytojai nesistengia tau padėti. Aš į Antakalnio pataloginį skyrių patekau po to, kai Santariškių ginekologinio priėmimo skyrius išsiuntė mane namo kraujuoti ir laukti kada vaikelis žus bei atvažiuoti abrazijos daryti. Tada po pusės paros kraujavimo paskambinau savo ginei, ji patarė į Antakalnį važiuoti. Ir Antakalnyje sustabdė man kraujavimą, stebėjo, kad infekcija neįsimestų ir tikrai darė viską, kad vaikelį išsaugoti, o ne abortus siūlė
Lady Fantasy parašė:
Šita gydytoja yra super. Ypač echoskopuoja gerai.
Lady Fantasy parašė:
Nereali gydytoja, 3 dienas patologiniam gulejau, tai stebejausi, kad tokiu geru buna! Nors nedaug man paciai teko susidurt su ligoninem
saulelydis- parašė:
Labai keista,gal tiesiog taip pasitaike.
As pirmo nestumo metu gulejau net 4kartus,prieziura buvo 100%,mano situacija tikrai buvo kritine,bet tik ju deka nepersileidau, anksciau laiko nepagimdziau ir isnesiojau iki planines cp operacijos datos.Susidurti teko su visom gydytojom ir akuserem.
Lady Fantasy parašė:
Man si gydytoja patiko,maloniai bendravo, paaiskino viska. Echoskopija dare, paskui patologiniam priziurejo, issrasant viska paaiskino kas kaip.
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai