Evelytee parašė:
Sveikutes,gal yra gimdziusiu moteru,kurios gimde su susitarimu,pas tam tikra gydytoja?
Dabar i kasa mokama virs 200 eur ir tariesi su gydytoja oficialiai
Antakalnio g. 57, VilniusEvelytee parašė:
Sveikutes,gal yra gimdziusiu moteru,kurios gimde su susitarimu,pas tam tikra gydytoja?
KarinaBaby parašė:
Uz ka butent yra mokama virs 200?
Gal kas nors gimdet pas gyd. T .Luza ir turit atsiliepimu?
Evelytee parašė:
Uz ka yra mokama virs 200?
Uz tai kad konkretus gydytojas priimtu gimdyma. Viskas oficialiai be vokuciu ;)
Ziurzia parašė:
Ji yra mane priziurinti gydytoja. Po ilgu kanciu ir ne kokiu patirciu su kitais gydytojais, tai ji man yra mano nestumo ramybe. Labai viska isklauso, ramiai reaguoj…
Ziurzia tu pas ją lankaisi...
geeeras, nes aš nesitarius gimdžiau, ir va užtaikiau ant jos gimdyti, na tai man pasisekė
Evelytee parašė:
Galima oficialiai susimoketi, tada gydytojas tam tikra proc gauna. Galima vokelyje,tiesiog tada reiks derintis prie jo budejimu
paskatins tada kai jau budes ir bus laikas
T. Luza esu girdejus tik gerus atsiliepimus,pati pas ji buvau tik konsultacijoj,bet patiko
Evelytee parašė:
kiek žinau jis nebriiminėja gimdymų, nors bijau sumeluoti, žinau tikrai, kad dabar dirba su nevaisingumu, teko pas jį lankytis, super gydytojas
Fauna-TVTB parašė:
kiek žinau jis nebriiminėja gimdymų, nors bijau sumeluoti, žinau tikrai, kad dabar dirba su nevaisingumu, teko pas jį lankytis, super gydytojas
Taip lygtais nebepriema,bet kalbejau su juo paciu,sake paziuresim jei niekur nebus isvaziaves,atvaziuos
Fauna-TVTB parašė:
Rugsėjį drauge gimdė pas jį
Agnyte1986 parašė:
As pas Dainiu Jankauska irgi gimdziau, pirmagimi, nuostabus gydytojas 🤗
As taip pat spali pas ji gimdziau! Labai fainas gydytojas. Ta jo ramybe vien kelia pasitikejima. Tiesa, mano gimdymas baigesi cp, bet viskas atlikta greitai ir be panikos, nors as pati ir vyras jau buvom pradeje panikuot... Po gimdymo kita diena ir veliau dar uzejo pasiklaust kaip as ir vaikutis laikomes.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai