Juste25 parašė:
As gimdziau pries menesi buvo wifi bet uzkoduotas 🤔
Yra kažkoks su kodu, bet kodo nežinau, gal seseliu reikia klausti.
Antakalnio g. 57, VilniusJuste25 parašė:
As gimdziau pries menesi buvo wifi bet uzkoduotas 🤔
Yra kažkoks su kodu, bet kodo nežinau, gal seseliu reikia klausti.
strikalius parašė:
Sveiki. Kam jums wifi palatoje ? Po gimdymo kažin ar jums jo reikės ? 🙂🤔
Kai gimdžiau pirmą kartą, reikėjo. Serialus, laidas, žinias žiūrėjau online, dar visi soc tinklai ir pan. O ką veikt, kai vaikutis beveik visą laiką miega pirmas dienas
Musmus parašė:
Sveikos, kokiu laiku pateikiamas maistas? Po gimdymu visada buvau laaaaabai isalkus, svarstau kiek kokiu uzkandziu deti, jei praleisciau maista.
Pusryčiai apie 8, pietūs 12.30-13.30 maždaug, pavakariai berods apie 16, o vakarienė apie 20 val. Aš pagimdžiau po 15 val, tai gavau jau tik 20 val sausainius du su pienu :). Buvau įsidėjus javainių, džiovintų vaisių, jogurtinių tyrelių, kur nebūtina šaldytuve laikyt. Tai suvalgiau viską per tas 3 dienas
KarinaBaby parašė:
As dabar imciau savo pagalve, nes ten vien pavadinimas man pakliuvo
Ir lova baisiai girgzdanti. Bijojau pajudeti![]()
Pritariu. Turejau savo pagalve ir dar zindymo pagalve. Labai praverte. Pirma, kai gimdziau neturejau, tai labai nepatogu buvo.
myeva parašė:
Man irgi du vaikucius nelengvai, bet sekmingai zindziusi drauge rekomendavo butinai pasiimti zindymo pagalve jei i Antakalni vistik nutarciau vaziuot gimdyti 🤔
Tikrai pritariu, aš vargau žindydama. Dabar imčiau pagalvę. Lovos ten tragedija tikra, kol apsiverti, atrodo visas koridorius skamba 🤦
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai