Usurpadora parašė:
O sakykit jei guldo del planinio CP diena pries operacija, bet ta diena vyrui ner ko pasilikt, ar gali jis kita diena atvaziuot ir likt po operacijos. Aisku jei gau…
Nežinau tiksliai.
Antakalnio g. 57, VilniusUsurpadora parašė:
O sakykit jei guldo del planinio CP diena pries operacija, bet ta diena vyrui ner ko pasilikt, ar gali jis kita diena atvaziuot ir likt po operacijos. Aisku jei gau…
Nežinau tiksliai.
inspiration parašė:
O jeigu vyras negali pasilikti po CP, ar vaiką išveža, ar palieka prie mamos?
Nes Santaros klinikose palieka vaiką bet kokiu atveju.
Jei jus viena po operacijos ir negalit pasirupint leliuku tai ji paima, klausia jusu kaip jus norit. Su pirmu kai gulejau buvo ir vyras likes tai vistiek paklause gal norim kad leliuka paimtume
Ruta.K.B. parašė:
Nežinau tiksliai.
O jus be vyro gulit?
Ruta.K.B. parašė:
Leidžia, jei gauni privačią palatą. Šiuo metu jų laisvų lyg nemažai.
Vakar čia sūnų pagimdžiau. Esu patenkinta visu personalu nuo žemiausios iki aukšči…
O jo! Iki šios dienos prisimenu Antakalnio GN lova
Gerai kad vyras nupirko ir arveže čiužinį
nes mus laike savaite laiko.
Fauna-TVTB parašė:
Kas galite įkelkite gimstamumo lentelę![]()
iš anksto dėkoju![]()
![]()
Minnie parašė:
Ačiū, bet gal kas turit nufotografavę taip, kad matytųsi visos mėnesio dienos? Ačiū
Usurpadora parašė:
O jus be vyro gulit?
Su, bet vyras atvažiavo, kai mane jau operavo, nes viskas netikėtai greitai vyko
Ruta.K.B. parašė:
Su, bet vyras atvažiavo, kai mane jau operavo, nes viskas netikėtai greitai vyko
Tai vadinasi vyras ne nuo pat pradziu su junis gulejo. "prisijunge" veliau, ileido reiskias ji. Man sitas ir aktualu😊
Saulės pūkas parašė:
Ačiū, bet gal kas turit nufotografavę taip, kad matytųsi visos mėnesio dienos? Ačiū
Sveiki. Dėl ko jums ta gimstamumo lentelė ?🤔🙂
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai