2015.06.16 21:18 (prieš 10 m.)
Mamytes, gal man kas galesite patarti. Esu visiskai pasimetus del savo bernuzelio maitinimo. Nuo gimimo valge tik MP, nuo 4,5 menesio MP ir misineli, kol pienukas visiskai nedingo, tad dabar jau daugiau savaite gauna tik misineli. Nuo tada pradejau po truputi duoti darzovienes, tai valgo kaip smakas - tik duok. Tad nezinau, kiek jam dabar tu darzovieniu duoti, nes poros saukstu jam negana. Tad klausimas butu:
Ar man duoti kelis kartus dienoje po pora saukstu darzovienes ar kokio vaisiaus ir tada baigti maitinima misineliu, ar duoti jam suvalgyti visa porcija darzovienes ir misineliu maitinti tik sekanti karta? Nes dar radau info, kad jei vaikas suvalgo 100 ml kieto maisto, tuomet jau galima jam duoti antra karta per diena kieto maisto. Isvis pasimeciau. 100 ml koses jis suvalgo laisvai ir po to is karto dar gali sugerti apie 90 - 120 ml misinelio. Bet jei po koses neduodu misinelio irgi jauciasi gerai, is tisu pastebejau kad jis po kieto maisto buna nepaprastai laimingas ir guvus
Jis nera edrunas, bet kietas maistas jam labai patinka, vaikas puikiai valgo. Na dar paminesiu, kad jau praktiskai pats sedi, vartosi i visas puses, sliauzioja ir t.t., maista nuryja, nieko nespjauna, griebia sauksta pats maitintis nori, tad per anksti tikrai nesijauciu pradejus maitinma...
Su papuliu buvo viskas paprasta ir aisku, o cia dabar tas misinelis man nesuprantamas ir dar tas primaitinimas
Nesinori vaikulio per daug apkrauti.