Liuste parašė:
Taip, nuo 7 savaites pradejo pykinti... As irgi dziaugiausi, kad nepykina... iki praeito savaitgalio. Bet tu dar neprisigalvok, gal ir nepykins ;)
Mane tai jau nuo 6 sav pradėjo pykint
Liuste parašė:
Taip, nuo 7 savaites pradejo pykinti... As irgi dziaugiausi, kad nepykina... iki praeito savaitgalio. Bet tu dar neprisigalvok, gal ir nepykins ;)
Mane tai jau nuo 6 sav pradėjo pykint
Net neisivaizduoju ka valgyti...geriu melisu arbata, apie maista galvot nesinori...
Liudniausia, kad rytoj nakti prasides kelione namo...truks beveik para. Susiskambinau su gine, tai vaistus rekomendavo, kuriuos galima vartoti nestumo metu. Nors ir jokiu vaistu nesinori, bet kelioneje turbut neistversiu
Vakar vemiau septynis kartus. Aisku prie visos tokios busenos prisidejo ir maistas neiprastas, kurio atostogaudama prisiragavau i valias...
Mi-Mi parašė:
o jus mergaites pradejo pykinti tik nuo 7 savaites? nes as dziaugiuosi, kad kolkas nepykina, tai vadinasi, dar labai dziaugtis kaip ir nera ko?
Mane pradejo pykinti kai mano pilvukui buvo 6 dienos ir 2 dienos
Tai yra kai 7 savaitele prasidejo
Sunny Day parašė:
Merginos, genetikai negali pasakyti apsigimusi vaikeli nesiojate ar ne, jie gali pasakyti tik tikimybe, tarkim 1 iš 100 arba 1 iš 10 000 ir pan. Tos kurios darotes …
pasirasau po kiekvienu zodziu
Mi-Mi parašė:
o jus mergaites pradejo pykinti tik nuo 7 savaites? nes as dziaugiuosi, kad kolkas nepykina, tai vadinasi, dar labai dziaugtis kaip ir nera ko?
man prasidejo praejusia savaite, bet toks lengvas pykinimas
Mi-Mi parašė:
Sveikos
Manęs dar nepykina, tikiuos ir nepykins
Gutelape parašė:
Mamytes, sakykit, ar geriate foline rugsti? Su pirmu nestumu geriau, bet nepamenu keliu savaiciu pradejau... Pas ginekologa buvau 7 savaiciu, bet jis nieko nesake, …
gal pamirso
siaip net ir pradedant planuoti vaikus, rekomenduojama menesi pries pradet gert. Tad gali gert iskart nebe 400 o 800 mg ;)
Gutelape parašė:
Mamytes, sakykit, ar geriate foline rugsti? Su pirmu nestumu geriau, bet nepamenu keliu savaiciu pradejau... Pas ginekologa buvau 7 savaiciu, bet jis nieko nesake, …
Butinai reikia gerti
Matyt, kad pamirso gydytojas priminti tau arba pagalvojo, jog pati zinai, kad ja butina gerti iki 12-13 savaites
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai