Evighet parašė:
Mano dukra panašiai darė, viskas normalu buvo ☺️
:)) ramiau :))
Evighet parašė:
Mano dukra panašiai darė, viskas normalu buvo ☺️
:)) ramiau :))
Alina parašė:
Labai seniai jūsų komentaras parašytas, bet iš smalsumo paklausiu o jus gyvenate Öland saloje? 😊😊😊
Gyvenome Ölande, Spjutterume. Bet persikrsustėm vasarį. ;)
Kadabraabra parašė:
Ka naudojat kudikiui nuo dantu dygimo skausmo? Vaistinej pasiule tik multi mam tepaliuka..
Duoti griauzt morkyte
musajai tai buvo pats geriausias vaistas, jokie tepaliukai negelbedavo ilgiau nei 15 min. O paduodavom salta morka ji ir zaizdavo su ja. Atsikast tikrai neatsikas, o dantenelem masazuot ir atvesint labai puikiai tinka. Ir nakti kai verkdavo is skausmo paduodavau morka, taip ir uzmigdavo su morkyte burnytej vietoj ciulptuko
tada aisku istrauki ir miegat ramiai iki kol vel skaudet prades ;)
lina95 parašė:
Sveiki, ar gryztant su vaikais į Lietuvą bus galima gauti barnbidrag Lietuvoje? 🙂☺️ Gal kas žinote kaip kas būtų
Su visam i Lt, tada negalesit.
Kadabraabra parašė:
Ka naudojat kudikiui nuo dantu dygimo skausmo? Vaistinej pasiule tik multi mam tepaliuka..
Labai padeda uzaldytas ledukais mamos pienas
Bent maniskiui labai gelbejo.
Sveikos mamos, esu nescia ir jau planuoju savo dekretini.
Bet deja pasiskambinusi i fk, norejau pasiteirauti kaip man užregistruoti savo pajamas kurias uzdirbau Lt im, ir man pasakė kad na nelabai........ Tj kaip čia suprasti??? 🙈🙄
Gal jūs žinote kaip tai daroma?
Nes jeigu registruoju savo pajamas svediskas o per daugiausiai nieko neuždirbau, tai man nieko nesigauna föräldrapenning 😣
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai