madamasta parašė:
As girdejau kad UK jei viskas super nors ir po keliu valandu namo varyk, tai man cia bus laime…
aha as sita irgi girdejau,bent as nenoreciau ta pacia diena,bent jau para tai tikrai noreciau,maza kas
madamasta parašė:
As girdejau kad UK jei viskas super nors ir po keliu valandu namo varyk, tai man cia bus laime…
aha as sita irgi girdejau,bent as nenoreciau ta pacia diena,bent jau para tai tikrai noreciau,maza kas
mega parašė:
as gimdziau pas Zaneta Stoukuviene antra karta. pas mane tik daktaro net per gimdyma nebuvo, maciau gal tik 2 minutes per visa laika kiek buvau ligoninej…
Pas mane gydytojas tikrino mkaip ir kiek ten atsidare:), o per gimdymus prase nerekti:), bet buvo, na lyg ir iseidavo, bet kai pamate nieko nesigauna isikiso ir atejas pagloste galva, sulenke mane ir op! isstume vaika, juokingiausia, kad sake sitos akys tik berniuka pagimdys:). Gime mergaite, sako nieko Astute po 2 metu berniuka pas men atvaziuosi gimdyti
po metu 19 dienu!!! vel mergaite ir pas ji:). Jau jo nebemaciau, akuseres viska dare, nebuvo komplikaciju. O apie ji girdejau...oi girdejau:(. Vaika replemis trauke kojas pazeide, kita susisukusi mergaite nuo jo repliu...o man va viskas gerai
nezinai kaip kur papulsi ir kokia diena...
pykstė parašė:
aha as sita irgi girdejau,bent as nenoreciau ta pacia diena,bent jau para tai tikrai noreciau,maza kas![]()
…
As sakau jei nakti viskas ok, pamiegosiu ryte namo, jei ryte tai pabusiu iki vakaro, pamiegoti reikia
nors namie daugiau naudos, mano ,tarakonai' taip laukia, kad geriau gal ir miegosiu:):)
as su abiem mazaisiais ligoninej neuztrukau ilgai
su antruoju 4 valandos iki gimdymo ir po mazdaug 6 valandu namo isvaziavom
o su paskutiniuoju, 2.5 iki gimdymo ir poto uz 5 valandu kaskur jau namie buvau
nelikau vien todel kad viskas mums gerai buvo ir nebuvo ka ten veikt, butu buve kas itartina ar negerai buciau dar likus
gimdziau savo pirmaji 17 metu atgal, provincijos ligoninej, jau tada nebuvo jokiu aprasomu baisybiu. buvau palikta su vyru palatoj, palata gal ir ne per labiausiai man patiko, ir neperlabiausiai man patiko, kad mane kirpo ir siuvo, bet tai buvo vardan mano sveikatos. akuseres ateidavo kas valanda tik paklaust kaip as ir viskas, as ten palatoj salte martale dariau, stovejau, klupojau, sienom lipau, dariau ka norejau. suneli man iskart prie krutines pridejo, zemai lenkiu galva pries medikus, nes pastebejo jog man vidinis kraujavimas. budziau gimdzius namie, butu baigesi tragiskai.
antra gimdziau airijoj... tos akuseres man kaip mamos! mano maziukas mire, nes buvo tik 20 savaiciu(velyvasis persileidimas), bet sulaukiau visko kas man gali padet, buvo atsiusta psihologe, akuseres verke kartu su manim
taip kad nereikia mediku su halatais vadint monstrais.
beje mano maziukas ejo kojytem i prieki, tai kad mane visaip varte, ir visokiom pozom state, ko as pati net nebuciau sugalvojus, nes taip skaudejo, kad visai pofik buvo, kokia poza, ir kokios sienos
noreciau pasakyt, kad gimdymas namie yra tiesiogine ta zodzio prasme issipisinejimas! bet kaip nori taip tas savo gyvenime issipisineja
Lūšiukė parašė:
as su abiem mazaisiais ligoninej neuztrukau ilgaisu antruoju 4 valandos iki gimdymo ir po mazdaug 6 valandu namo isvaziavom
o su paskutiniuoju, 2.5 iki g …
Tai zinoma reiktu likti:). Tu kiek supratau ne LT gimdei? nes mane pries 13 metu neisleido, pasirasiau, kad po 2 su puse paros isleistu:(. Neva 3 paros turi buti ligonineje, tas mane tesiog zude:(, bet kitu vaikus maitinau:):):)vis jauciausi reikalinga
Toxic parašė:
gimdziau savo pirmaji 17 metu atgal, provincijos ligoninej, jau tada nebuvo jokiu aprasomu baisybiu. buvau palikta su vyru palatoj, palata gal ir ne per labiausiai …
Oi as ir kartu susigraudinau, ne vieta uzuojautos zodziams, bet nuosirdziai tave suprantu
. Pritariu tavo nuomonei pilnai! Mano ,tarpkojui' mediku reikia ir jei jau buciau ,ponia' tai vistiek gimdyciau savo rumu klinikoje
tik su medikais
Toxic parašė:
gimdziau savo pirmaji 17 metu atgal, provincijos ligoninej, jau tada nebuvo jokiu aprasomu baisybiu. buvau palikta su vyru palatoj, palata gal ir ne per labiausiai …
tai pagimdei ir antra pati??? po tokios pertraukos? pas mane va pertrauka 13 metu, ner baimes, kur dingsiu kaip ir sakei dzin viskas, vaiko norim ir stenesim nors ir ant lubu, bet vistiek idomu susizinoti, kaip tu?
mega parašė:
tai visur mirsta, to niekas neneigia. bet didelis skirtumas, jeigu gimdai namuose, tai pats ir atsakai, o gydymo istaigoje uz zmogu atsakingas personalas. …
tik ko tai daznai rankas nusiplauna personalas
monce parašė:
tik ko tai daznai rankas nusiplauna personalas
O kas nori ,apsiimti'...kaltais buti nieks nenori:(. Su musu ar medikais ar teisetvarka kaip i vienus vartus, bet juk bemaz taip daugelyje valstybiu, reikia kovoti, rekauti, visuomene itraukti. Teko susidurti, patirtis nebloga.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai