2018.03.18 08:47 (prieš 2 m.)
zosyte-Vilnius parašė:
Snekat nesamones. Sakau, kad mano atveju su bronchitu gulde, o tai lengvesne liga, nei plauciu uzdegimas, o jus man kazkokias teorijas atgal.
Jei nežinote geriau nerašykite,tas pats bronchitas būna lengvesnės formos ir sunkios.Taip pat kaip ir gripu vieni persega namuose kiti ant neštuvų iš namų išnešami.Visi pernešame ligas skirtingai.Maniškė vėjaraupiais persirgo 6m.vos keli bėrimai,be tempos,kurie dingo per mažiau nei savaitę,aš net nežinojau,kad taip lengvai galima persirgti,o kita mama dejavo,kad jos vaikas net ligoninėje atsidūrė liko randai,tempa aukšta buvo.Na ir ji man bandė įrodyti,kad tai labai sunki liga,vos ne mirtina.
Aš tiesiai pasakysiu jei skiepyčiau,ar kiščiau visokius vaistus kas kartą,nors matau,kad galima ir be jų apsieiti vaiko imunitetas būtų suvarytas ir taip lengvai nesirgtų,o gal net sirgtų pastoviai,o ne kartą į metus kaip dabar.
Bronchitu esu sirgusi daugybę kartų ir vaikystėje ir suaugusi niekada niekas neguldė į ligoninę,mano vaikas nėra ligoninėje gulėjęs.
Jūs kažkaip lyginate su savimi.Jei jums blogai ir kitam turi būti blogai,jei guldė į ligoninę ir kitus turi guldyti...