Evighet parašė:
Šaknys irgi tepė ar tik galus?
Man nepatiko kokosas. Ant šaknu atsargiai, paskui per 3 kartus reiks plaut galva, kad išplautum riebala 😂
Evighet parašė:
Šaknys irgi tepė ar tik galus?
Man nepatiko kokosas. Ant šaknu atsargiai, paskui per 3 kartus reiks plaut galva, kad išplautum riebala 😂
nereikals parašė:
Pasidalinkit savo nuomone, koks geriausias kombinezonas ziemai vaikui? Apart columbia
Reima.
nereikals parašė:
Pasidalinkit savo nuomone, koks geriausias kombinezonas ziemai vaikui? Apart columbia
Didriksons
L.A.P.Ė. parašė:
Dar negavau,turi ant dienu atsiust,bet nemanau kad kazkoks stebuklas bus is karto,dar kirpeja patare kauke laikyti per nakti tik ryte nuolaut,nu tai ok blizga tie p…
Nu aš pabūsiu skeptike, nemanau, kad galima atgaivint pažeistą plauką, juk jis jau ir šiaip negyvas toj daly. Tai tos visos priemonės mano galva "apklijuoja" jį, ir gerai atrodo kol naudoji. Tik nustoji ir tas pats š
čia jau reik žiūrėt, kad nauji augantys nenueitų tuo pačiu keliu
nereikals parašė:
Isbjörn off Sweden
Šilo_uoga parašė:
Nu aš pabūsiu skeptike, nemanau, kad galima atgaivint pažeistą plauką, juk jis jau ir šiaip negyvas toj daly. Tai tos visos priemonės mano galva "apklijuoja" jį, ir…
Tai man nera problemos juos ir nukirpt,bet kol dar neatejo ikvepimas tai bent palaikyt "forma"norisi😅o kad kirpt reiks tai reiks,ale kaip????😳😳😅😅😅
Šilo_uoga parašė:
Nu aš pabūsiu skeptike, nemanau, kad galima atgaivint pažeistą plauką, juk jis jau ir šiaip negyvas toj daly. Tai tos visos priemonės mano galva "apklijuoja" jį, ir…
Bet va juk kaikada nenukirpsi pazeistu plauku. Belieka stengtis saugoti nuo dar didesnio pazeidimo ir plikai nelikti kol nauji ar sveikoji dalis ataugs. O sveikajai plauku daliai nepakenks extra priemones.
RaiSa parašė:
Tai ir aš galvoju apie tai, nes nu tikrai kokoso aliejus labai riebus, vien masažą darant kol rankas atplaunu 🤣🙈😂
Šilo_uoga parašė:
Na nežinau nežinau. Aš buvau tikrai susigadinus, galvojau nupliksiu, buvo ne plaukai o tikri šiaudai. Panaudojau vieną purškalą tai nakčiai, ir jau ryte buvau laiminga, plaukai atsigavo. Bet mano atvėju mano plaukai visada buvo padengti dažais, ir tą vienintelį kartą plaukai buvo pliki ir nudeginti, gal jiems ir reikėjo kažkuo pasidengti, bet va kame įdomumas jog nustojo slinkti iškart. O aš patikėk neesu ta kuri kasdien pavyzdingai sugeba kažką vartoti 😂🙈🤣
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai