Pingviniuk parašė:
Tik ne Priscą!!!! Mano leliuko raukšlė buvo 1.7 pasidariau savo noru Pricą ir net pati genetikė negalėjo patikėti, parodė tikimybę, kad vaikutis turi dauno sindromą…
Kiek laiko lauket nipt atsakymu?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįPingviniuk parašė:
Tik ne Priscą!!!! Mano leliuko raukšlė buvo 1.7 pasidariau savo noru Pricą ir net pati genetikė negalėjo patikėti, parodė tikimybę, kad vaikutis turi dauno sindromą…
Lynce B parašė:
Neobona Nipt 7 darbo dienos
Dvynukai-mergytės parašė:
Neobona Nipt 7 darbo dienos
As planuoju genetikos klinikoj vilniuj daryt ir taip pergyvenu kad kokia 14dienu uztruks. Nes raso,kad iki 14d nuo pristatymo i labaratorija,o jei labaratorija siuncia i ispanija tai dar ilgiau
Lynce B parašė:
As planuoju genetikos klinikoj vilniuj daryt ir taip pergyvenu kad kokia 14dienu uztruks. Nes raso,kad iki 14d nuo pristatymo i labaratorija,o jei labaratorija siun…
Noriu nuramint jus, nebent kas pasikeite, mano tyrimus siunte irgi i Ispanija. Pirmadieni paeme krauja 18val. Atsakymas buvo sekanti pirmadieni 20val paskambino pati daktare ir papasakojo viska ir dar e-pastu atsiunte atsakyma
Saulencija2017 parašė:
Noriu nuramint jus, nebent kas pasikeite, mano tyrimus siunte irgi i Ispanija. Pirmadieni paeme krauja 18val. Atsakymas buvo sekanti pirmadieni 20val paskambino pat…
Aciu! Tikuos taip ir man bus
olimpa parašė:
Gal kuri esate dariusi prisca ir buvo zemas papp.pas mane 0.3 😥 siule daryti nipta
Hm.. jei siulo - darykit.
Lynce B parašė:
As planuoju genetikos klinikoj vilniuj daryt ir taip pergyvenu kad kokia 14dienu uztruks. Nes raso,kad iki 14d nuo pristatymo i labaratorija,o jei labaratorija siun…
As dariai genetikos klinikoj pas gyd. E.Benusiene, tai Nipt Neibona atejo po 7 d.d pati gyd. Vakare paskambino ir pranese geras naujienas😊
olimpa parašė:
Gal kuri esate dariusi prisca ir buvo zemas papp.pas mane 0.3 😥 siule daryti nipta
O kiek jum metu, ir kuriam sindromui rodo?
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai