Mūza 28 parašė:
Man taip pat neatsiranda dar. Vėluoja irgi panašiai
Konsultavausi su gydytoja, vėluot gali iki 1.5 savaitės 😩
Gimdos polipai – gimdos gleivinėje išvešėję gerybiai dariniai, kurie ilgainiui gali supyktybėti. Skaityti
visą straipsnįMūza 28 parašė:
Man taip pat neatsiranda dar. Vėluoja irgi panašiai
Konsultavausi su gydytoja, vėluot gali iki 1.5 savaitės 😩
pagrandukeee parašė:
Sveikos merginos. Rado gimdoje polipa ,bet turiu laukti iki kito menesio operacijos. Pirma karta bus daroma operacija ,sakykite kaip jautetes po operacijos?
As puse metu laukiau turbut🤭Senai buvo, nelabai atsimenu, bet siaip nieko baisaus tikrai
pagrandukeee parašė:
Sveikos merginos. Rado gimdoje polipa ,bet turiu laukti iki kito menesio operacijos. Pirma karta bus daroma operacija ,sakykite kaip jautetes po operacijos?
Pritariu, kad nieko baisaus, esu turėjus prieš pusantrų metų. Iškart po operacijos apačioj kažkiek minimaliai pamaudė, ir tiek. Aišku, gal tą pačią dieną didelių žygių planuot nereikėtų
pagrandukeee parašė:
Išrašė tą pačią dieną. Man darė su pilna narkoze, tai palaikė palatoj kelias valandas, kad atsigauti. O šeip nieko baisaus. Nei kažkokių didelių skausmų, nei labai gausaus kraujavimo.
Paulina00 parašė:
Sveikos, gal porą kartų perskaičiau visą temą, kol laukiau histeroskopijos. Iš tiesų nėra ko bijoti ten, šiandien atliko Santaros klinikose, malonus personalas, vis…
Laba. Ar gavot atsakymą? Aš rugpj. 3d turėjau gimdos polipo šalinimo operaciją. Gavau atsakymą tik Patalogijos tyrimo. Nesuprantu, čia jau visas atsakymas ar dar bus vėliau kažkoks biopsijos atsakymas? Skambinsiu gydytojai, bet ji tik pirmadienį dirbs. Neramu, kad taip ilgai negaunu pilno ats.
pagrandukeee parašė:
Mano polipas buvo gana mažas, operacija su pilna narkoze. Tai po operacijos gal po valandos išvažiavau namo ir iš namų toliau darbus tęsiau. Šiaip be jokių šalutinių poveikių praėjo. O gydytojas prieš operaciją sakė, kad pati lengviausia ginekologinė operacija histeroskopija su polipų šalinimu yra
Paulauskiene parašė:
Man tai sako jei bus kas blogai paskambins,neskambino tai ir nesukau galvos ir neklausiau.O atsakyma y e sveikata sukėlė kur mano gine ir pasiziurėjo
O kaip atrodo Biopsiojos ats? Mano esveikatoj isvis nieko nera,net kad buvo operacija. As is klinikos (Med.diagnostiikos centro) gavau email su tyrimu ats. Bet ten kaip suprantu tik dalis. Raso Patologijos tyrimas ir apie pati polipa, dydis ir tt.
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai