neparanoja xDD parašė:
kad as juo dar visai netikiuryt jei bus ryskesnis nors kiek, papasakosiu
![]()
eh
na pakentėsiu kaip nors
neparanoja xDD parašė:
kad as juo dar visai netikiuryt jei bus ryskesnis nors kiek, papasakosiu
![]()
eh
na pakentėsiu kaip nors
Delfiukė parašė:
Auste kiek laiko davė natūraliai bandyt?
Metus laiko
Auste.. parašė:
Metus laiko![]()
Oho kaip ilgai
Delfiukė parašė:
Oho kaip ilgai![]()
Standartas yra 1 metai
o jei nori IVF daryt, turi būt praėję mažiausiai 2 metai jei nori kompensaciją gaut - tai skaito kad operacijos poveikis ir per 2 metus gali pasireikšt
Maku parašė:
Standartas yra 1 metaio jei nori IVF daryt, turi būt praėję mažiausiai 2 metai jei nori kompensaciją gaut - tai skaito kad operacijos poveikis ir per 2 metus ga…
Dėl ivf taip žinau. nebent randa nepratekamus abu kiaušintakius iš karto kiek supratau galima bet tikėkimės pfu pfu pfu užteks tik apžiūrėti
Delfiukė parašė:
Oho kaip ilgai![]()
Aš manau jei nesuranda problemos normalus laikas
tiesa sakant bandom apie 9mėn, po 7mėn buvau pastojus įvyko persileidimas, tada mėn praleidau, po to dar tris mėn pabandėm ir guliaus lp daryt.. tai planavimo laikas išsitempė, prisidariau krūva tyrimų, bet jaučiu per daug skubu...
užskubėjau dėl to, kad esu tokio amžiaus kai turėtų pyst myžt vaikai gautis, vyro turtas lb geras... tai dar turiu trumpą tyrimų sarašiuką, juos pasidarau ir bandau apsiramint
Auste.. parašė:
Aš manau jei nesuranda problemos normalus laikastiesa sakant bandom apie 9mėn, po 7mėn buvau pastojus įvyko persileidimas, tada mėn praleidau, po to dar …
Viskas bus gerai
pamatysi greitai viskas po lp bus
Delfiukė parašė:
Viskas bus geraipamatysi greitai viskas po lp bus
![]()
Labai tikiuos nes labai morališkai sodina, reik išmokt kitom mintim gyvent, bet turbūt visos supranta kaip sunku
Auste.. parašė:
Labai tikiuos nes labai morališkai sodina, reik išmokt kitom mintim gyvent, bet turbūt visos supranta kaip sunku![]()
Žinau kas tai yra
žinau kad mudvi panašiai laiko planuojam
daug veiklos darbe dar mokslai baiginėjas o mintys tik paie vieną
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai