Ellenn parašė:
Kaip grazu! 😍
Aciu labai😊
Ellenn parašė:
Kaip grazu! 😍
Aciu labai😊
Acme2 parašė:
Labai blogai miegot ant nugaros, va cia yra mano pats baisiausias dalykas, laukiu nakties kaip didziausio karo🤣 menesi pries op treniravaus miegot ant nugaros🤣snips…
Nu bet ko gi mes moterys nepadarysim del grozio 😊😁🤩 as irgi labai jau laukiu tada eisiu i konsultacija ir kada bus op, tik labai ir bijau 😃
Saulytė5 parašė:
Nu bet ko gi mes moterys nepadarysim del grozio 😊😁🤩 as irgi labai jau laukiu tada eisiu i konsultacija ir kada bus op, tik labai ir bijau 😃
Nebijokit, visos istveria ir jus istversit😉, sekmes jums☺️
Acme2 parašė:
Nebijokit, visos istveria ir jus istversit😉, sekmes jums☺️
Aha, kaip nors ☺️😁 dekui 😉
Sweet_Dream parašė:
Koks liemuo jūsų siauras😍 visgi krūtinė gražiau atrodo esant siauresniam liemeniui, mano akimis😊 ech... 😃
Ir mane liemuo suzavejo.
Acme2 parašė:
Labai blogai miegot ant nugaros, va cia yra mano pats baisiausias dalykas, laukiu nakties kaip didziausio karo🤣 menesi pries op treniravaus miegot ant nugaros🤣snips…
Kokia faina slaugytoju kompanija.
Lauksmė parašė:
Ir mane liemuo suzavejo.![]()
Geras😌niekada niekas nebuvo pasake kad grazu, visada sakydavo kokia perkarus pavalgyk😳aciu labai☺️
Lauksmė parašė:
Ir mane liemuo suzavejo.![]()
O kada jūs operaciją darysites?
Sweet_Dream parašė:
O kada jūs operaciją darysites?
Tiesa sakant net nezinau. Bet jau zinau, ka nuejus pas gyd. isgirsciau. Butu anatominiai 330-350 ml.
Vis pamastau kaip viskas pasikeistu. Mane siek tiek gasdina , kad implantas - pasalinis daiktas zmogaus organizme. Kad paskui nesigaileciau. Kad sau nepakenciau. Bet manau, kad po kurio laiko isdrasesiu. Mano favoritai yra T.Astrauskas, D.Daunoravičius, R.Bagdonas.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai