glia parašė:
Aciupas D. Daunoraviciu, rekomenduoju! :))
315 ml anatominiai.Po krutine 70 cm.O kiek dabar per pacia krutine ?
glia parašė:
Aciupas D. Daunoraviciu, rekomenduoju! :))
315 ml anatominiai.Po krutine 70 cm.O kiek dabar per pacia krutine ?
Mavitidi parašė:
As irgi tada jau senute,ant nosies 40m.o as bijau iskart didelio dydzio,max pusantro dydzio tik galvoju det,bijausi komplikaciju,o jei reiktu atgal isimt,kas liktu…
Man ant nulio dėjo😶Ir aš vyresnė. Kaip pasakė gydytojas, taip ir sutikau. Tikrai C gavos, o gal ir į D pusę😏
glia parašė:
Man irgi 27, vaiku neturiusu nauja krutine jau virs 1m.
![]()
Gražu labai🤩O kiek dėjo ir kokie jūsų duomenys 🤔
mamukas28 parašė:
o pas ka dareties? Ir del ko butent DD? Nes as irgi galvoju pas ji darytis, nors drauge rekomendavo SV
Buvau pas abu konsultacijoj. Pasirinkau kita gydytoja, nes man reikejo cia ir dabar. O DD galejo tik po 1.5men.
BlackOrchid parašė:
Na juk garantija duodama implantams, o ne jusu kunuiPatys implantai gali tarnauti ilgai, bet jusu kunas gi keiciasi ir po 20metu atrodys visai kitaip nei dabar…
Suprantu
as irgi komplikaciju bijau, del to ir gasdina kad paskui vel kita operacija lauks, ir del amziaus , su metais nejaunejam, kuo senesnis organizmas tuom sunkiau pernesa operacijas ir ilgiau atsistato :/
dangusdangus parašė:
As dar norėčiau pagranduko![]()
, po kokių 10m. Tuo pačiu ir implantus keist galėčiau
![]()
Nu taip, kaip tik ta proga
dangusdangus parašė:
As dar norėčiau pagranduko![]()
, po kokių 10m. Tuo pačiu ir implantus keist galėčiau
![]()
Ir as taip galvoju, jei labai noras uzeis
glia parašė:
Man irgi 27, vaiku neturiusu nauja krutine jau virs 1m.
![]()
Pernelyg akivaizdu, kas buvo padaryta...
Acme2 parašė:
Moterytes pasakykit po kiek laiko po op tie papuliai pasmunka zemyn? Su spec liemenele man jie atrodo super bet kai nusiimu jie tokie kaip raketos pupsi i prieki😳…
Po 4-6 mėnesių jau galima vertinti galutinį krūtų vaizdą.
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai