dinulia parašė:
O gydytojas leido?
Leido, tik vis nedrįsau..
dinulia parašė:
O gydytojas leido?
Leido, tik vis nedrįsau..
Aiškutė parašė:
Leido 2 savaitės po op nusiimti ☺️. O dabar jau 3 beveik.
Man siandien 9 para po op, tai vakar sake rytoj jau kirpk juosta... bet kazkaip issimaudziau ir atgal viska susipakavau😅man taip saugu ir patogu su ta juosta😅
Acme2 parašė:
Man siandien 9 para po op, tai vakar sake rytoj jau kirpk juosta... bet kazkaip issimaudziau ir atgal viska susipakavau😅man taip saugu ir patogu su ta juosta😅
Aš jau nuėmiau, normaliai visai 😏
glia parašė:
o Jus gal galit ir savo ikelti pasirodyti, idomu ar naturalesnis vaizdas, ar irgi kazkiek matosi![]()
![]()
Tokio kontūravimo kaip pas jus, pas mane nė iš tolo nėra. Kontūruoti bumbulai niekada nebuvo mano tikslas, nes mano akimis, tai prasto skonio ženklas.
Aukšto lygio plastikos chirurgijos rezultatas niekada nebus akivaizdžiai matomas. Idealu, kai niekam net nekyla įtarimų, kad lietėsi chirurgo rankos.

Lady Rose parašė:
Tokio kontūravimo kaip pas jus, pas mane nė iš tolo nėra. Kontūruoti bumbulai niekada nebuvo mano tikslas, nes mano akimis, tai prasto skonio ženklas.Auk…
Pas jus asimetrija ar taip atrodo šioj foto?
Sweet_Dream parašė:
Pas jus asimetrija ar taip atrodo šioj foto?
Jokios asimetrijos. Stovėsena netiesi, selfinant.
Lady Rose parašė:
Tokio kontūravimo kaip pas jus, pas mane nė iš tolo nėra. Kontūruoti bumbulai niekada nebuvo mano tikslas, nes mano akimis, tai prasto skonio ženklas.Auk…
Sutinku su jumis 100%.Naturalumas svarbiausia😉
Lady Rose parašė:
Labai gražiai natūraliai atrodo
Lady Rose parašė:
Pas jus anarominiai? Ar apvalus cia?
astux3 parašė:
Sutinku su jumis 100%.Naturalumas svarbiausia😉
Na, šiuo atveju skonis draugų neturi. Kam gražiau natūralumas, kam pilnesnis viršus. Čia ne vieta dėl to ginčytis ir akivaizdžiai pašiepti ir, juo labiau, nevadinti D.D žemo lygio plastikos chirurgu....Kartais chirurgo nuomone nebūtinai sutampa su kliento nuomone....
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai