Lukutė27 parašė:
Ar gali buti kad vaikui pusti pradejo pilvuka nuo mano suvalgytu vakare pamidoru, nes visa diena viskas puiku o vakare suvalgiau pamidoru ir nakty prasidejo pilvo p…
Žinoma kad gali
Kaip atpažinti pilvuko dieglius ir pilvuko pūtimą bei kaip padėti kūdikiui, jei jį kamuoja šie nemalonūs pojūčiai? Skaityti
visą straipsnįLukutė27 parašė:
Ar gali buti kad vaikui pusti pradejo pilvuka nuo mano suvalgytu vakare pamidoru, nes visa diena viskas puiku o vakare suvalgiau pamidoru ir nakty prasidejo pilvo p…
Žinoma kad gali
Sveiki. Kudikis neramus, neismiega nei valandos, mums 5 savaites, buna pucia pilvuka rekia raivosi, bet per diena pora kartu taip buna, ar gali but kad del to vaikas neramiai miega. Oienuko turim sociai. Buna pavalgo 10 min nulusta tada 20 min miega atsikelia ir vel valgo..
Lukutė27 parašė:
Sveiki. Kudikis neramus, neismiega nei valandos, mums 5 savaites, buna pucia pilvuka rekia raivosi, bet per diena pora kartu taip buna, ar gali but kad del to vaika…
Espumisan duodate? Ispustas pilvukas?
Paul123 parašė:
Espumisan duodate? Ispustas pilvukas?
Duodu, neispustas buna bet labai kietas
Mano mažyliui taip pat labai kietėja pilvukas nakties metu. Praeitą naktį buvo užėję 2 tokie epizodai. Beprotiškai rėkia, mosikuoja tiek rankomis, tiek kojomis. Masažuoju pilvuką, stumiu kojas, dažniausiai nesėkmingai, nes labai stipriai įsitempęs būna. Kai pavyksta pabezdėti, pilvukas kuriam laikui suminkštėja ir vaikutis atsigauna.
Kaip suprantu šį laikotarpį reikia išlaukti? Duodu bakterijų ir espumizano.
Sveikos, mes kankinames ir su pilvuko putimu ir su diegliais, nuo 3h ryto pradeda baisiai inkšti, raitytis, verkti minimaliai, ima valgyt ir vel stena ir vel ima ir vel stena.. Vakarais prasideda kelias h besitęsiantys diegliai... Sakykit tos kurių vaikams irgi buvo ir tas ir tas, ar priaugo pakankamai jie svorio kas mėnesį? Aš bijau, kad pradės ji man mažiau priaugineti, valgom mažiau, vos kelias min kartais būna per 3h...pabudrauja, kisu aš jai valgyt, o ji vis tiek neima lyg nenorėtų.... Jei paima vos vos patraukia, nes skauda pilvuką jai, vel inkscia ir prigaudo oro papildomai, bet sisiuku pakankamai surenkam, tai ar verta nerimauti dėl priaugsiancio svorio??
Ziema004 parašė:
Sveikos, mes kankinames ir su pilvuko putimu ir su diegliais, nuo 3h ryto pradeda baisiai inkšti, raitytis, verkti minimaliai, ima valgyt ir vel stena ir vel ima ir…
2kg 200g priaugot per pusantro menesio ir dar klausimu kyla?
Wuxx parašė:
2kg 200g priaugot per pusantro menesio ir dar klausimu kyla?
Tai taip, bet mums dabar tie diegliai ir pūtimas atrodo vis stipresni ir valgo vis mažiau, todėl ir klausiu...
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai