simbut parašė:
Standartiskai temperatura pas mane buna apie ~36,3. Taip, nestandartiskai zema, bet buna, o si men laikesi visada apie 36.9-37.3..tai pakyla, tai krenta. Kelias die…
čia jau kaip ir peršalimas, o vat įdomu, kad nt rodytu
gan dydoka
simbut parašė:
Standartiskai temperatura pas mane buna apie ~36,3. Taip, nestandartiskai zema, bet buna, o si men laikesi visada apie 36.9-37.3..tai pakyla, tai krenta. Kelias die…
čia jau kaip ir peršalimas, o vat įdomu, kad nt rodytu
gan dydoka
alinusik parašė:
o ka dar jauti? kokius simptomus? tau temp. maiso? silpna , ar ne jauti?
Verkiu dėl nieko, arba sėdžiu super pakilios nuotaikos, tai pykina, tai valgyt noriu viską iš eilės.. Sakyčiau PMS požymiai įskaitant ir krūtų paburkimą bei skausmelį liečiant..Bet atsirado ko anksčiau nebūdavo.. Toks jausmas pilvo apačioj lyg pirma mėnesinių dieną,..spaudimas..pilnumas..paspaudinėjus gimda rodos, kad ten kieta kaip uola
ir ciklas anksčiau buvęs kaip laikrodukas 28 dienos ir 7 d. sirgimo, dabar 30-32 ir 3 d. sirgimo. Tepliojimas buvo ir tas tris sirgimo dienas
inusiukas parašė:
čia jau kaip ir peršalimas, o vat įdomu, kad nt rodytugan dydoka
Nu, bandysiu
gerai, mergaites, labanakt
laikom kumscius
simbut parašė:
Verkiu dėl nieko, arba sėdžiu super pakilios nuotaikos, tai pykina, tai valgyt noriu viską iš eilės.. Sakyčiau PMS požymiai įskaitant ir krūtų paburkimą bei skausme…
as klausiau kokius simptomus jauti su temp. sluoga . ar tik temp. ir ji ne maiso o tiesiog karsta .
inusiukas parašė:
o man va jau antra diena kaip pykinaot pms mano negaliu jei jau traukia ant pykinimo jau greit bus mmm ir vpaskutiniu metu taip būna
![]()
pasidaryk testuka manau laukiesi
alinusik parašė:
as klausiau kokius simptomus jauti su temp. sluoga . ar tik temp. ir ji ne maiso o tiesiog karsta .
Gerkles skausmas ir sloga dabar (pastarasias kelias dienas). Pries tai nieko pan nebuvo
kacita26 parašė:
pasidaryk testuka manau laukiesi![]()
tai vat rytoj turi ateiti 10 nt
man paskutiniu metu prieš pat mmm pykina, anksčiau taip nebūdavo, bet paskui čia jau prieš naujuosius taip prasidėjo tokie pms pojūčiai
o kaip apgaudinėja siaubas...
inusiukas parašė:
tai vat rytoj turi ateiti 10 nt![]()
man paskutiniu metu prieš pat mmm pykina, anksčiau taip nebūdavo, bet paskui čia j…
manau daug nervai sudaro ir istisas mastymas lauksim ziniu is taves
kacita26 parašė:
manau daug nervai sudaro ir istisas mastymas lauksim ziniu is taves![]()
jau senai nebemastau apie
vienu momentu taip norėjau būti
, kad net kūdikinius batukus ir kepurytes daryt pradėjau db va pardavinėti reikia
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai