Karolynchik parašė:
su GD ir man buvo per nestuma,del tu paciu normu,jos jau pries tuos kelis metus buvo sugrieztintos😄👍
Ukmergei gimdėt? Aš norėčiau į Santaras kažkaip🤔
Karolynchik parašė:
su GD ir man buvo per nestuma,del tu paciu normu,jos jau pries tuos kelis metus buvo sugrieztintos😄👍
Nykute parašė:
Gimdžiau du Santarose, vieną Ukmergėje. Tai jei tik viskas gerai, nėštumas sklandus, nėra reikalo važiuot į tą konvejerį. Ukmergėje daug dėmesio gausite, o Santarose,jei tik nebe pirmas vaikas, tai įsivaizduoja kad viską žinom ir nėra ko eiti
Kūdikių kasdienė apžiūra irgi vyksta žaibišku greičiu.
Nu nėra laiko cackintis
manęs visai ten nesužavėjo niekas
geranta parašė:
Gimdžiau du Santarose, vieną Ukmergėje. Tai jei tik viskas gerai, nėštumas sklandus, nėra reikalo važiuot į tą konvejerį. Ukmergėje daug dėmesio gausite, o Santaros…
Na pas mane pirma su cp extra ,beto ir dabar GD nustatytas ,bei turiu bėdų su inkstais ,todėl norėčiau Santarų
Man ir buvo nustatytas GD, tai siuntė į Santaras, pats gimdymas tai labai super, viskas apžiūrėta, naujoviška, gydytojai labai malonūs nes čia Ukmergėj kai atvažiavau į priimamąjį paskutinę sav kad blogai jaučiuosi tai akušerė gatava buvo pasiūsti mane namo be jokių apžiūrų.. o Santarose pagimdžius taip, niekas per daug nelenda bet kūdikį kasdien apžiūrėdavo, man kaip antras vaikas tai didelio lindimo ir nereikėjo, ramiai su vyru tryse palatoj buvom 🥰
Nykute parašė:
Taip Ukmergej,nes cia tas GD ant juoko toksai su tokiais parodymais,daktarei juokinga buvo,mane net i Vilniu i santaras siunte tyrimus daryt pries gimdyma,tai nusijuoke tik,kad del tokiu parodymu siuncia dar😂👍
seip net nenoreciau i santaras,gal nebent tada i vgn,bet ir ten konverejis,per para priima 14-17 vaikuciu,tai nenoreciau but viena tu,kur pribega nu davai stumk stumk o islindo gerai davai varau kitur🤣👍
Karolynchik parašė:
Taip Ukmergej,nes cia tas GD ant juoko toksai su tokiais parodymais,daktarei juokinga buvo,mane net i Vilniu i santaras siunte tyrimus daryt pries gimdyma,tai nusij…
Aš už Santaras,nes galiu garantuoti bus cp ,nes pirmas cp buvo dėl tų pačių priežaščių
Karolynchik parašė:
Taip Ukmergej,nes cia tas GD ant juoko toksai su tokiais parodymais,daktarei juokinga buvo,mane net i Vilniu i santaras siunte tyrimus daryt pries gimdyma,tai nusij…
O pas mane patirtis priešinga, pirmąjį gimdžiau VGN, bet prieš 11 metų, tai tikrai buvo taip- bėgiojo nuo vienos prie kitos, nešykštėjo ir bjauresnį žodį pasakyt, palatos senos, tie aparatai beprotiškai garsiai pypsi, tai tikrai kiek atsimenu buvo košmaras 🙈😁
O Santarose prasidėjus gimdymui nė žingsnelio neatsitraukė jauni, supratingi gydytojai, tikrai rekomenduoju 🌹
Karolynchik parašė:
Gimdžiau santarose tai tikrao taip nera, kad laksto nuo vienos prie kitos. Tikrai labai geras personalas, palikęs mane buvo gal tik du kartus visada bendravo jei ne su manim tai su vyru. Viska aiškino kas kaip, ir kodėl. Skyriuje irgi personalas geras , jokio blogo žodžio negaliu pasakyti🌸
cia ne konkreciai sakiau apie santaras,tiesiog didmiesciu gimdymo namai visi tokie,kai per para priima sitiek kudikiu,tai nenorek tiesiog to demesio gaut tiek,kad cia Ukmergej suteikia,kai buna kokie 5 vaikai😁 arba isvis 1-2 .
Savi namai yra savi vistiek.☺️😄👏🏽
Taip baisi buna, o jei dar svetimoj vietoj tai isvis pasaulio pabaiga 😆🙈
Karolynchik parašė:
cia ne konkreciai sakiau apie santaras,tiesiog didmiesciu gimdymo namai visi tokie,kai per para priima sitiek kudikiu,tai nenorek tiesiog to demesio gaut tiek,kad c…
Čia jau jūsų tiesa,abi savo dukras gimdžiau Ukmergėje ir tuo labai džiaugiuosi👍👍👍
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai